Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Dynamo" vēlreiz ņem līdzi Jagodinski, Rode un Siņeļņikovs pamatsastāvā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Dynamo" vēlreiz ņem līdzi Jagodinski, Rode un Siņeļņikovs pamatsastāvā
Vitālijs Jagodinskis (pa labi) spēlē pret "Rijeka"
Foto: fcdynamo.kiev.u

Informējam par mūsu futbola leģionāru sekmēm pēdējās dienās.

Iepriecinoši, ka arī uz Kijevas "Dynamo" otro treniņnometni Spānijā paņemts līdzi Vitālijs Jagodinskis, kurš ir viens no astoņiem aizsargiem. Spānijā kijevieši izspēlēs piecus pārbaudes mačus, pagaidām zināmi četri pretinieki - Polijas "Legia", Zviedrijas "Elfsborg", Spānijas "Malaga" un Spānijas "Marbella".

Vladimirs Kamešs šodien neizgāja laukumā Permas "Amkar" pārbaudes spēlē, kurā krievu klubs ar 3:0 apspēlēja Lietuvas vicečempioni "Atlantas". Nacionālās līgas komandas "Enisey" sastāvā Kiprā joprojām nespēlē Oļegs Laizāns. Aleksandrs Fertovs ar "Sevastopol" devies uz otro treniņnometni Turcijā, kur viņa komanda jau rīt cīnīsies ar dāņu "Brondby", bet 16. februārī ar Germana Māliņa BATE. Vēl divi "Sevastopol" pretinieki nav zināmi.

Vakar uz Turciju devās arī "Baltika" (Aleksandrs Koliņko, Artūrs Zjuzins, ceļotāju sastāvs "Baltika" mājas lapā gan nav publicēts), kurai gaidāmas četras pārbaudes spēles, taču ne pret pārāk zināmiem pretiniekiem - pirmā spēle svētdien pret kazahu "Tobol". Atgriežoties pie Māliņa, viņš šodien atkal izgāja BATE pamatsastāvā, palīdzot ar 2:0 uzvarēt 1. puslaiku cīņā pret Gruzijas "Sioni" (visa spēle beidzās 2:1).

Renāra Rodes pārstāvētā Čehijas "Teplice" pārbaudes spēlē ar 4:2 apspēlēja Bulgārijas "Levski". Mūsu aizsargs aizvadīja 1. puslaiku (2:1) un viņu kā vienīgo "Teplice" komandā nomainīja. Rode deva vietu argentīnietim Nahuelam Gerero, kurš atrodas pārbaudē. Aizvakar Alana Siņeļņikova "Banik" Antaljā gandrīz trīsarpus tūkstošu skatītāju klātbūtnē nospēlēja 1:1 ar "Košice". Siņeļņikovs izgāja pamatsastāvā, taču tika nomainīts jau 22. minūtē.

Pirmo reizi pie būtiska spēles laika jaunās komandas "Cracovia" rindās tika Deniss Rakels, kura komanda šodien nospēlēja 1:1 ar Trnavas "Spartak" no Slovākijas. Rakels nospēlēja visu 2. puslaiku, kurā vārti netika gūti. Eduarda Višņakova un Alekseja Višņakova pārstāvētā "Widzew" pēdējā pārbaudes mačā pirms Polijas Ekstraklases atsākšanās nospēlēja 0:0 ar Grudzjoncas "Olimpia" (spēlē pēc spēka 2. līgā). Eduards neizmantoja izgājienu viens pret vienu un nospēlēja līdz 78. minūtei, kamēr Aleksejs nospēlēja 2. puslaiku.

Pāvels Šteinbors vakar nespēlēja "Gornik" sastāvā cīņā pret Ukrainas Premjerlīgas komandu "Illichivets" (2:1), spēles laiku dalot diviem citiem vārtsargiem. Toties Šteinbors nospēlēja pilnu maču aizvakar pret Moldovas "Tiraspol" (1:1), kuras rindās nespēlēja Antons Jemeļins. Tikmēr Roberts Savaļnieks izgāja "Jagiellonia" pamatsastāvā komandas pēdējā mačā Turcijā. "Jagiellonia" ar 1:0 pārspēja uzbeku "Bunyodkor", bet Savaļnieks nospēlēja līdz 51. minūtei.

Mazliet par gaidāmajām oficiālajām spēlēm. Anglijas Čempionātā Kaspara Gorkša 6. vietā esošā "Reading" sestdien uzņems "Sheffield Wednesday", kas atrodas 17. pozīcijā. Savukārt Vācijas Bundeslīgā Artjoma Rudņeva "Hannover 96" svētdien izbraukumā tiksies ar "Schalke 04", kurai drīzumā gaidāms duelis ar Madrides "Real" Čempionu līgas 1/8 finālā. Svētdien Šveices Superlīgā spēles arī Andrim Vaņinam ("Sion" - "Lausanne") un Naurim Bulvītim ("Grasshoppers" - "Aarau").

  +2 [+] [-]

, 2014-02-07 22:47, pirms 11 gadiem
No lv klubiem kads ari brauks uz siltajam zemem?

     [+] [-]

, 2014-02-08 00:54, pirms 11 gadiem
Ir spēlētāji, par kuriem baigais prieks. Jagodinskis, protams, ir liels pārsteigums un ir skaidrs, ka tuvākajā laikā Blohins ar viņu rēķināsies pirmās komandas kontekstā, ja arī šajā nometnē sevi labi parādīs. Tāpat arī Savaļnieks un Rakels tiek iespēlēti, Rode spēlē un Māliņš pošas par BATE pamatvārtsargu. Starp citu, Nahuels Gerero nav gadījumā tas argentīnietis, kas bija Jūrmalā ieradies, bet tagad aizbrauca uz Čehiju pārbaudē? Nav viņš Teplicē?

     [+] [-]

, 2014-02-08 12:39, pirms 11 gadiem
siņeļņikovs vismaz dabūjis daudz uzspēlēt :-))))))