Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs aktīvs, "CSKA" uzvar

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozs aktīvs, "CSKA" uzvar
Viktors Morozs
Foto: www.sportal.bg

Šodien Albenas kausa izcīņā futbolā Bulgārijā mūsu Viktora Moroza pārstāvētā Sofijas "CSKA" ar 3:0 sakāva Varnas "Spartak". Morozs laukumā pavadīja 75 minūtes un izcēlās ar aktīvu un produktīvu spēli.

Viktors Morozs Sofijas "CSKA" sastāvā mačā pret Varnas "Spartak" laukumā izgāja pamatsastāvā un nospēlēja 75 minūtes. Šajā laikā mūsu futbolists piecreiz aktīvi piedalījās uzbrukumu veidošanā, ar lieliskām piespēlēm apdāvinot partnerus, kuri gan ne reizi pēc Viktora centieniem pretinieku vārtos bumbu nespēja ieraidīt. Tomēr mača gala rezultāts pozitīvs - uzvara ar 3:0.

Sofijas "CSKA" tā bija jau otrā uzvara divās spēlēs Albenas kausa izcīņā. 4. februārī "CSKA" turnīru sāka ar uzvaru ar 2:1 pār "Montana". Pēdējo spēli grupu turnīrā "CSKA" aizvadīs parīt, 9. februārī, kad tiksies ar Plovdidas "Lokomotiv". Atgādinām, ka otrā grupā spēlē Staņislava Pihocka pārstāvētā Varnas "Cherno More", kas savā pirmajā spēlē turnīrā ar 4:0 sakāva Bulgārijas U-19 izlasi, bet rīt tiksies ar "Beroe".

Kā Viktors Morozs sarunā ar eSports.lv atzina šīs nedēļas vidū, Sofijas "CSKA" uzdevums Albenas kausa izcīņā ir izcīnīt 1. vietu. Bulgārijas čempionāts atsāksies 28. februārī. "CSKA" ieņem 2. vietu, bet "Cherno More" atrodas 4. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
cska.bg

  +2 [+] [-]

, 2009-02-07 20:23, pirms 16 gadiem
Malacis.Kaarteejo reizi paraadiija ka var labi speeleet.Cerams veel paspeees paariet uz veel speeciigaaku liigu.

  -2 [+] [-]

, 2009-02-07 20:26, pirms 16 gadiem
Vynilz rakstīja: Malacis.Kaarteejo reizi paraadiija ka var labi speeleet.Cerams veel paspeees paariet uz veel speeciigaaku liigu.
Domāju šis viņam ir ideāls variants un vēl augstākā līmenī diez vai ir cerības !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-02-07 20:37, pirms 16 gadiem
malacis ta tik turpinat un kas zin varbut tiks uz premjerligu