Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubinam neizšķirts Azerbaidžanā, Karlsons laukumā netiek

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rubinam neizšķirts Azerbaidžanā, Karlsons laukumā netiek
Andrejs Rubins (pa labi)
Foto: www.pfl.az

Šodien Azerbaidžānas futbola čempionāta 13. kārtas spēlē Andreja Rubina un Ģirta Karlsona pārstāvētā Baku "Inter" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 pret "Khazar-Lenkoran". Savukārt Jevgeņijs Kazura vakar izcīnījis pārliecinošu uzvaru "Nyíregyháza" sastāvā Ungārijā.

Azerbaidžānas futbola čempionāta 13. kārtā šodien Andreja Rubina un Ģirta Karlsona pārstāvētā Baku "Inter" 5 000 skatītāju klātbūtnē uzņēma "Khazar-Lenkoran". Spēle beidzās ar neizšķirtu 1:1. Rubins laukumā pabija visu maču, bet Karlsons palika uz "Inter" rezervistu soliņa. Ar 27 punktiem 13 spēlēs "Inter" dala 1. vietu ar "Karabakh".

Ukrainas Premjerlīgā futbolā šodien 16. kārtas spēlē Krivijrigas "Kryvbas" ar 0:2 savā laukumā piekāpās Doņeckas "Shakhter". Artūrs Silagailis diemžēl laukumā neizgāja, palikdams uz mājinieku rezervistu soliņa. Šajā sezonā Artūrs laukumā izgājis tikai vienā Premjerlīgas spēlē, kā arī deviņos mačos "Kryvbas" dublieru komandā. Turnīra tabulā "Kryvbas" ar septiņiem punktiem ieņem pēdējo, 16. vietu. Līdere ar 42 punktiem ir Kijevas "Dynamo".

Savukārt Latvijas U-21 aizsargs Jevgeņijs Kazura vakar laukumā pavadīja visas 90 minūtes "Nyíregyháza" sastāvā Ungārijas Līgas kausa izcīņas mačā pret "DVTK". Mačs noslēdzās ar graujošu "Nyíregyháza" uzvaru - 7:0. Kazura Ungārijā atrodas uz pārbaudes laiku.

Izmantotie resursi:
pfl.az
fpl.ua
nb1.hu

  +4 [+] [-]

, 2009-12-06 17:50, pirms 14 gadiem
Maaris guvis vaartus shodien Ergotelis sastaavaa.Peec puslaika rezultaats 1-0.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-06 17:51, pirms 14 gadiem
makaweli rakstīja: Maaris guvis vaartus shodien Ergotelis sastaavaa.Peec puslaika rezultaats 1-0.
Liels prieks par viņu.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-06 17:58, pirms 14 gadiem
makaweli rakstīja: Maaris guvis vaartus shodien Ergotelis sastaavaa.Peec puslaika rezultaats 1-0.
Tā turpināt!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-06 19:14, pirms 14 gadiem
Nevajag jau tā tos Azerus norakstīt. Es arī sākumā domāju, ka tur ir pilnīgs bezsakars un tā tālāk... Bet tad redzēju vienu Baku Inter spēli un sapratu, ka mums latviešiem ar savu Virslīgas līmeni salīdzinot, vajadzētu labāk paklusēt. Skatītāju kudiš vairāk un līmenis, kā arī atmosfēra daudz labāka un patīkamāka. Tur neviens krievu valodā nelamājas...

Prieks par mūsu maltiešiem. Tur gan pieļauju, ka līmenis ir stipri, stipri viduvējs, taču katrā ziņā labāk spēlēt tur līderkomandā pamatsastāvā un gūt vārtus nekā sēdēt Tranzītā un gaidīt, kad FKV paņems, kuriem pašiem spēlētāju stipri padaudz šobrīd. Pēc Eiropas Līgas spēļu beigām tad varbūt var tur tikt, bet ne tagad. Doroševs pēdējā laikā arī rāda pietiekami atzīstamu līmeni savā klubā, tā ka Starkovam nevajadzētu viņu noraksīt arī pilnībā no izlases - ir jau tur pabijis pāris gadus... Lai veicas visiem mūsējiem. Domāju, ka rādot labu spēli Azeros, var tikt arī uz kādu Krievijas Premjerlīgas klubu, kur nav tas pats sliktākais līmenis!

     [+] [-]

, 2009-12-06 19:56, pirms 14 gadiem
Ģirt, beidz ākstīties!!! Vēl viena seona pie azeriem uu varēsi visu sākt no baltas lapas.

     [+] [-]

, 2009-12-06 22:01, pirms 14 gadiem
to reikons
Par līmeņiem te nestrīdēšos,cik zinu azeru klubi jau labi sen eirokausos šogad nespēlē.Var jau būt ,ka vidējais līmenis augstāks.Par lamāšanos arī nezinu,bet varu galvot ,ka lielākā daļa spēlētāju lamājās krieviski.
Tomēr ne tāpēc rakstu,bet gan tādēļ.ka netēlo te pārgudro.Tranzīt komandā neviens nesēd un neko negaida.Tur trenējās un spēlē.Šeit
valda milzīga konkurence.Šosezon pie spēlēšanas tikuši 36 spēlētāji.
Labākie tika FK Ventspils sastāvā(A.Solovjovs,A.Baturinskis,A.Baimatovs,E.Višņakovs),kuri aizbrauca uz ārzemēm(N.Bulvītis,O.Malašenoks)),kuri neizturēja konkurenci un pameta klubu(D.Kuzmins,S.Saleiko-abi spēlē tagad zāles futbolu VTO sastāvā A grupā Latvijas čempionātā)Tranzīta sastāvā spēlē gan spēlētāji no visas Latvijas,gan arī no ārzemēm ,jo viņiem dota laba iespēja normālos apstākļos trenēties un spēlēt.Tālākais atkarīgs no viņīem pašiem.Bet ja tu biji domājis Malašenoku,kurš spēlēja Tranzītā,nu tad piedod,bet viņš nu nekādi nerādīja to spēli,kuru dēļ viņu vajadzētu ņemt uz FK Ventspili.Oļegs izvēlējās vieglāko ceļu.Lai viņam veicās.