Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozam un Sofijas "CSKA" būs jauns treneris

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozam un Sofijas "CSKA" būs jauns treneris
Ļuboslavs Peņevs
Foto: AFP/Scanpix

Šodien atlūgumu iesniedzis līdzšinējais Sofijas "CSKA" futbola kluba galvenais treneris Ļuboslavs Peņevs. Atgādinām, ka Sofijas "CSKA" pārstāv Latvijas futbolists Viktors Morozs.

Šopēcpusdien atlūgumu iesniedzis Sofijas "CSKA" futbola kluba līdzšinējais galvenais treneris Ļuboslavs Peņevs. 43 gadus vecais bulgāru speciālists pie "CSKA" stūres stājās šī gada martā. Lēmumu par atkāpšanos no amata Peņevs pieņēmis ceļā uz Bāzeli, kur vakar "CSKA" klubs UEFA Eiropas līgas grupu turnīra mačā ar 1:3 piekāpās vietējai "Basel", tādējādi zaudējot izredzes izkļūt no grupas.

Peņevs par atkāpšanās iemeslu min kluba amatpersonu iejaukšanos trenera darbā - kluba īpašnieks Dimitars Borisovs bez Peņeva atļaujas atļāvis atgriezties pirmajā komandā visiem deviņiem par alkohola lietošanu izmestajiem spēlētājiem. Treneris arī piebildis, ka vairs nevēlas strīdēties vai diskutēt par kluba iekšienē notiekošajām aktualitātēm, vien no sirds novēl "CSKA" sekmīgu turpmāko sezonu.

Tas nozīmē, ka mūsu pussargam Viktoram Morozam, kurš pēdējā laikā bija atguvis Ļuboslava Peņeva uzticību un ieguvis vietu pamatsastāvā, būs jauns galvenais treneris. Tiesa gan, Viktors laukumā pēc vakar gūtā kājas muskuļa sastiepuma varētu atgriezties vien decembrī. Bulgāru medijos baumo, ka ziemā "CSKA" vēlas atbrīvoties no 14 futbolistiem, tostarp mūsu pussarga (līgums līdz sezonas beigām), tomēr pats Morozs nesen sarunā ar Sportacentrs.com pastāstīja, ka šo mediju informāciju nevar nedz apstiprināt, nedz noliegt, jo gluži vienkārši ar kluba vadību par šo tēmu nav runāts.

Izmantotie resursi:
gong.bg

     [+] [-]

, 2009-11-06 17:35, pirms 15 gadiem
Sofijas CSKA treneri mainās kā tīrīgu cilvēku zeķes!
Cerams,ka Morozs iemantos uzticību jaunā trenera acīs