Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kožana un Lukjanova "Lechia" nenotur uzvaru

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Kožana un Lukjanova "Lechia" nenotur uzvaru
Ivans Lukjanovs (pa kreisi)
Foto: lechia.gda.pl

Šodien Polijas futbola čempionāta 13. kārtas mačā Latvijas futbolistu Sergeja Kožana un Ivana Lukjanova pārstāvētā Gdaņskas "Lechia" savā laukumā uzņēma "Korona" un nospēlēja neizšķirti 1:1.

Kā jau pēdējā laikā ierasts, Gdaņskas "Lechia" pamatsastāvā izgāja abi mūsu futbolisti - Sergejs Kožans mūrēja mājinieku aizsardzības centru, bet Ivans Lukjanovs darbojās uzbrukumā. Pretī stājās Kelces "Korona", kas pirms mača turnīra tabulā ieņēma 12. vietu, kamēr "Lechia" bija septītā.

Kamēr pirmajā puslaikā Lukjanovs ar īpaši produktīvu darbību uzbrukumā neizcēlās, "Lechia" 27. minūtē izvirzījās vadībā, kad precīzs bija Kačmareks. Ar mājinieku minimālu pārsvaru arī noslēdzās mača pirmais puslaiks. Otrajā spēles daļā daudz pamanāmāks kļuva Lukjanovs, kurš vairākkārt labās sitiena pozīcijās (vienreiz arī izgājienā) izvirzīja partnerus, kā arī šad un tad bīstami uzbruka pats, tomēr pretinieku vārtsargu pārspēt neizdevās nevienam.

Arī Lukjanovu uzbrukumā turpina vajāt likstas - ar pāris minūšu intervālu viņš vispirms aizsita mazliet garām "Korona" vārtiem, bet pēc tam - pāris milimetru pāri. Kamēr mājinieki uzbrukumā mocījās, "Korona" 79. minūtē izdevās izlīdzināt rezultātu. "Lechia" atspēlēties vairs nepaspēja, tādējādi divi svarīgi punkti tika zaudēti - 1:1.

Abi mūsu futbolisti laukumā pavadīja visu spēli. Turnīra tabulā ar 13 spēlēs iegūtajiem 19 punktiem "Lechia" saglabā 7. vietu 16 komandu konkurencē. Līdere ar 31 punktu ir Krakovas "Wisla", kas šovakar kārtas centrālajā mačā savā laukumā piekāpās tuvākajai sekotājai Varšavas "Legia" (0:1) - nu starp abām komandām ir četru punktu atstarpe. Nākamo maču Gdaņskas "Lechia" aizvadīs 11. novembrī, kad Polijas kausa izcīņas 1/8 finālā tiks uzņemta "Odra".

Izmantotie resursi:
sportowefakty.pl

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-11-06 21:05, pirms 14 gadiem
nu tač jau apnīk tač vienreiz darētu iesist golu ja grib progresēt un labāku klubu atrast

  +4 [+] [-]

, 2009-11-06 21:06, pirms 14 gadiem
Es nekur nevareju atrast spēli, bet autors laiakm skatījās

  +3 [+] [-]

, 2009-11-06 21:40, pirms 14 gadiem
gribeetu zinaat vai Lukjanovs speleeja kaa FW vai arii MF? vismaz ieprieksheejaa spelee kaa MF