Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Slavia" zaudējums derbijā; Romanovs rezervē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Slavia" zaudējums derbijā; Romanovs rezervē
Deniss Romanovs
Foto: www.slavia.cz

Zaudējumu savā laukumā piedzīvojusi Prāgas "Slavia", kas ar 0:1 piekāpās savai visprincipiālākajai konkurentei - "Sparta". Latvijas vārtsargs Deniss Romanovs palika rezervē.

Vakar Prāgā tika aizvadita viena no Čehijas futbola čempionāta visgaidītākajām spēlēm - "Slavia" pret "Sparta". Tieši šīs divas komandas pirms katras sezonas tiek uzskatītas par galvenajām favorītēm uz čempionu titulu. Iepriekšējā sezonā uzvarēja "Slavia", bet "Sparta" palika otrajā vietā. Sezonas sākums gan abām nebija veiksmīgs, jo no līdervienības "Teplice" atpalikums bija seši un septiņi punkti attiecīgi.

Parpildītu tribīņu priekšā (vairāk kā 19 tūkstoši skatītāju) pirmie vadībā pirmā puslaika vidū izvirzījās "Sparta" spēlētāji, kad precīzs bija Bonijs Vilfrēds. Lai arī spēle bija interesanta un vārtu gūšanas momenti bija, rezultāts tā arī vairs nemainījās. Jāpiemin, ka laukumā bija iespēja skatīt daudzus slavenus spēlētājus - Vladimiru Šmiceru, Zdeneku Šenkeriku, Tomašu Repku, Staņislavu Vlčeku un citus.

Diemžēl "Slavia" vārtus atkal sargāja Martins Vanjaks, bet Deniss Romanovs atkal palika rezervē. Šosezon viņš tā arī galvenās komandas sastāvā laukumā nav izgājis.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-06 11:28, pirms 15 gadiem
cerams ka tuvākajā laikā arī Romanovam tiks dota iespēja sevi apliecināt vārtsarga spēlē...

  +1 [+] [-]

, 2009-10-06 12:13, pirms 15 gadiem
Stipri šaubos, tā vien šķiet ka treneris uz viņa iz apvainojies par to diskābeli UEFA mačos! Tā ka - šis gads uz soliņa.