Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Sļesarčuks palīdz pieveikt "Baltiku"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Sļesarčuks palīdz pieveikt "Baltiku"
Igors Sļesarčuks
Foto: R.Kokšarovs (SA)

Igora Sļesarčuka pārstāvētais futbola klubs "Mashuk-KMV" pārtraucis 16 neuzvarēto spēļu sēriju Krievijas 1. futbola līgā, uzvarot ar 2:1 "Baltika" futbolistus.

"Mashuk-KMV" vakar tikās ar spēcīgo "Baltika", kas atrodas 1. līgas galvgalī, bet Pjatigorskas klubs jau nākamsezon atkal izkritīs uz pēc spēka trešo spēcīgāko Krievijas futbola līgu. Atgādināsim, ka Igora pārstāvētais klubs nebija uzvarējis jau 16 spēles pēc kārtas.

"Mashuk-KMV" maču savā laukumā uzsāka ļoti aktīvi, jau pirmajās minūtēs pārņemot iniciatīvu. 13. minūtē Pjatigorskas futbolisti arī prata izvirzīties vadībā, taču viņu prieki nebija ilgi, jo viesi no Kaļiņingradas diezgan ātri atspēlējās, bet neilgi pirms pirmā puslaika beigām ieguva arī tiesības izpildīt 11 metru soda sitienu, taču realizēt to neizdevās.

Otrajā puslaikā mājinieki skatītāju atbalstīti atkal pārņēma iniciatīvu un diezgan drīz atkal izvirzījās vadībā. Šoreiz pārsvaru arī izdevās noturēt. Sļesarčuks laukumā iznāca mača 59. minūtē, kad rezultāts jau bija 2:1 viņa komandas labā. Tāpat mūsu spēlētājs atzīmējās arī ar nopelnīto dzelteno kartiņu mača pašās beigās.

Izmantotie resursi:
championat.ru