Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kameša ''Enisey" kompensācijas laikā iesit divus vārtus un gatavojas pārspēlēm

Krišs Upenieks

Kameša ''Enisey" kompensācijas laikā iesit divus vārtus un gatavojas pārspēlēm
Vladimirs Kamešs
Foto: FC Enisey, Deniss Prihodko

Latvijas futbolisti svētdien aizvadījuši spēles Krievijas pēc spēka otrajā līgā, Šveices spēcīgākajā čempionātā un Itālijas pēc spēka 3. līgā, tiesa, lielākā daļa latviešu palika savu komandu rezervē.

Krievijas Nacionālajā futbola līgā (FNL) Vladimira Kameša pārstāvētā ''Enisey'' viesos pret ''Shinnik'' iesita divus vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā un izrāva neizšķirtu 2:2. Kamešs palika savas komandas rezervē. Vienu kārtu pirms čempionāta beigām ''Enisey'' ar 78 punktiem ir trešajā pozīcijā un augstāk vairs pakāpties nevarēs, kas nozīmē, ka Kameša komanda par iekļūšanu Premjerlīgā pārspēlēs tiksies ar ''Tosno'' vai ''Anzhi''.

Citā FNL čempionāta spēlē gados jaunā Vladislava Soloveičika Sanktpēterburgas ''Zenit'' otrā komanda ar 2:3 piekāpās ''Volgar-Astrakhan''.Soloveičiks spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa 58. minūtē. ''Zenit-2'' ar 37 punktiem ir 17. vietā 20 komandu konkurencē.

Šveices čempionātā rezervē palicis Latvijas valstsvienības pirmais vārtsargs Andris Vaņins, kura pārstāvētā ''Zurich'' pēc palikšanas mazākumā 82. minūtē atlikušajā laikā nespēja noturēt 1:0 pārsvaru savā laukumā pret ''Lausanne'', cīnoties neizšķirti 1:1. 33 spēlēs izcīnītie 42 punkti sniedz ''Zurich'' piekto vietu desmit komandu konkurencē.

Savukārt Itālijas pēc spēka 3. līgā rezervē palicis cits Latvijas vārtsargs Kristaps Zommers, bet viņa ''Cosenza'' savā laukumā rezultatīvā spēlē ar 4:2 apspēlēja ''Trapani''. ''Serie C'' C grupā ''Cosenza'' ar 54 punktiem 36 spēlēs ierindojas piektajā pozīcijā 19 komandu konkurencē.