Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Pihocka aktīvā spēle palīdz "Cherno More" uzvarēt

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Pihocka aktīvā spēle palīdz "Cherno More" uzvarēt
Staņislavs Pihockis
Foto: www.chernomorepfc.bg

Latvijas futbolists Staņislavs Pihockis ar aktīvu spēli vakar palīdzēja savam klubam Varnas "Cherno More" ar uzvaru iesākt Albenas kausa izcīņu. Lielā mērā pateicoties mūsu futbolistam, tika gūti pirmie vārti, bet visa spēle noslēdzās ar "Cherno More" uzvaru pār Bulgārijas U-19 izlasi ar 4:0.

Jau ziņojām, ka trešdien uzsākās Albenas kausa izcīņa, kurā piedalās astoņas komandas, ieskaitot Bulgārijas U-19 izlasi. Pirmajā turnīra dienā A grupā Viktora Moroza pārstāvētā Sofijas "CSKA", mūsu futbolistam spēlējot pusotru puslaiku, ar 2:1 pieveica "Montana". Savukārt vakar cīņas uzsāka B grupas vienības, starp kurām arī mūsu Staņislava Pihocka pārstāvētā Varnas "Cherno More".

Varnas komanda vakar ar 4:0 sakāva Bulgārijas U-19 izlasi. Staņislavs Pihockis laukumā pavadīja visu spēli, un pēc viņa centrējuma 23. minūtē pretinieki skāra bumbu ar roku savā soda laukumā, kā rezultātā "Cherno More" ieguva tiesības izpildīt 11 metru soda sitienu, kas arī tika realizēts. "Pirms spēles treneris pienāca pie manis un palūdza, lai spēlēju kreisajā aizsardzības malā savā stilā - aktīvi piedaloties arī uzbrukumā. Tas izdevās, palīdzēju uzbrucējiem ar savām piespēlēm. Kad nopelnījām izdevību sist pendeli, komandas biedri piedāvāja to izpildīt man, bet atteicos," sarunā ar eSports.lv pastāstīja Pihockis. Starp citu, mača labākos fragmentus ir iespējams vērot šeit.

Savukārt trešdien, 4. februārī, "Cherno More" aizvadīja 120 minūšu (4x30 min.) ilgu pārbaudes maču pret rumāņu "Farul" (4:4). Pihockis laukumā devās 3. puslaikā un kopumā nospēlēja 50 minūtes, aktīvi darbodamies gan labajā, gan kreisajā aizsardzības malā. Interesanti, ka pēc šī mača tribīnēs izcēlies visai pamatīgs kautiņš starp abu klubu līdzjutējiem, un spēlētājiem drošības apsvērumu dēļ vajadzējis ātri pamest stadionu.

7. februārī Sofijas "CSKA" Albenas kausa izcīņas otrajā mačā tiksies ar Varnas "Spartak". Savukārt "Cherno More" 8. februārī spēlēs pret "Beroe".

  +2 [+] [-]

, 2009-02-06 17:29, pirms 15 gadiem
Varēja jau uzsist pendeli, bet ja nejūtas pārliecināts tad tā pat ir labāk ka ļauj citiem...

     [+] [-]

, 2009-02-06 17:46, pirms 15 gadiem
Jā, pendeli varēja uzsist!

     [+] [-]

, 2009-02-06 17:47, pirms 15 gadiem
malacis ta tik turpinat .........ja nebija parliecinats par pendeli labi ka nesita....varbut nebutu trapijis

  +1 [+] [-]

, 2009-02-06 18:31, pirms 15 gadiem
sitam dzivniekam ar garso boniits

     [+] [-]

, 2009-02-06 18:54, pirms 15 gadiem
Malacis, Staņislavs. Prieks par viņu. Pievienošos Tinkijam Vinkijam, reinikamrobim un Beckham32 par to, ka varēja pendeli uzsist. Būtu pirmie vārti varbūt. Bet tik un tā malacis. Starkovam vajadzētu arī uz šo kadru sākt skatīties!