Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

G.Silagailim un mūsu lietuviešiem uzvaras

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

G.Silagailim un mūsu lietuviešiem uzvaras
Guntars Silagailis
Foto: www.corkcityfc.ie

Vakar un šodien dažāda svarīguma mačus ārzemēs aizvadījuši mūsu leģionāri futbolā. Uzvaras izcīnīja Guntars Silagailis Īrijā un mūsu leģionāri Lietuvā, bet zaudējumu pārbaudes spēlē piedzīvoja Viktors Morozs un viņa pārstāvētā Sofijas "CSKA".

Vakar Īrijas Premjerlīgā futbolā tika aizvadītas 27. kārtas spēles. "Cork City" savā laukumā ar 4:2 pieveica "Galway United". Uzvarētāju sastāvā visu maču laukumā pavadīja latviešu uzbrucējs Guntars Silagailis, ar neko vērā ņemamu neizceļoties. Savukārt Ginta Freimaņa pārstāvētā "St. Patrick's Athletic" izbraukumā ar 0:1 piekāpās "Shamrock Rovers". Freimanis pēc savainojumu izārstēšanas vietu sastāvā vēl nav izcīnījis un vakardienas mačā nepiedalījās. Ar 47 punktiem 26 mačos "Cork City" turnīra tabulā ieņem 4. vietu, bet "St. Patrick's Athletic" ar 29 punktiem ir 7. pozīcijā.

Sofijas "CSKA" šodien aizvadīja pārbaudes spēli pret "Sportist" un piekāpās ar 0:1. Mūsu pussargs Viktors Morozs "CSKA" sastāvā aizvadīja visu maču un otrajā puslaikā nopelnīja dzelteno kartīti par runāšanu. Jāatzīmē, ka Sofijas kluba rindās šajā mačā debitēja divi jauni futbolisti - viens no tiem ir brazīliešu uzbrucējs ar zīmīgu vārdu un uzvārdu - Mišels Platīni.

Lietuvas A līgā futbolā šodien 21. kārtas spēlē mūsu speciālista Jurija Popkova trenētā "Tauras" izbraukumā tikās ar turnīra pastarīti "Kruoja" un uzvarēja ar rezultātu 3:0. "Tauras" pamatsastāvā izgāja Latvijas futbolistu trijotne - Vladimirs Žavoronkovs, Jānis Vaitkus un Oļegs Semjonovs. Jāņa Vaitkus kontā dzeltenā kartīte, savukārt Oļegs Semjonovs kā vienīgais no mūsu leģionāriem tika nomainīs - tiesa gan, tikai 90. minūtē. Turnīra tabulā "Tauras" ar 29 punktiem 21 spēlē pakāpusies jau uz 4. vietu, kuru noturēs vismaz stundu, kad beigsies "Šiauliai" mačs. Šauļu futbolistiem ir trīs punktu mazāk nekā "Tauras", bet spēle rezervē un labāka vārtu attiecība.

Savukārt Kaspara Gorkša konkurents "QPR" komandā - centra aizsargs Fics Hols - guvis savainojumu, kas, visticamāk, Kasparam ļaus atgriezties vienības pamatsastāvā nākamajos mačos, ieskaitot Līgas kausa spēli Londonā pret "Chelsea". Gorkša nespēlēšana pēdējā mačā gan neesot saistīta ar Kaspara vājo spēli vai savos vārtos raidīto bumbu - vienkārši neveiksmīgais sezonas sākums "QPR" trenerim licis kaut ko mainīt komandas shēmā.

Izmantotie resursi:
loi.ie
gong.bg
futbolas.lt
qpr.co.ua

Slēpts komentārs: Metjū_Bļelamijs

     [+] [-]

, 2009-09-05 18:26, pirms 15 gadiem
Ceru ka Semjonovs izsitīsies uz kādu labāku klubu piem uz Poliju

     [+] [-]

, 2009-09-05 19:05, pirms 15 gadiem
fudzix rakstīja: Ceru ka Semjonovs izsitīsies uz kādu labāku klubu piem uz Poliju
Nezinu, kā ir ar Semjonovu, taču diezgan reāli ir tas, ka Kazura varētu pārcelties uz Poliju!

Ceru, ka ar Semjonovu notiks tāds pats variants kā ar Lukjanovu. Plosīsies Lietuvā, atbrauks nākamsezon atpakaļ uz LV, spēlēs Skonto un turpinās plosīties un visbeidzot tiks paņemts uz kādu labākas līgas klubu!

     [+] [-]

, 2009-09-05 19:50, pirms 15 gadiem
Labi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja