Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maksimenko Austrijas Bundeslīgā palīdz nosargāt uzvaru

Krišs Upenieks

Maksimenko Austrijas Bundeslīgā palīdz nosargāt uzvaru
Vitālijs Maksimenko
Foto: Sportnet.at

Vitālijs Maksimenko šovakar uz maiņu devās laukumā Austrijas Bundeslīgas čempionātā spēlē un palīdzēja savai komandai noturēt uzvaru. Beļģijā pie spēles laika netika Eduards Višņakovs, bet Polijas Ekstraklases spēle bija jāizlaiž Mārcim Ošam.

Latvijas izlases aizsarga Vitālija Maksimenko Austrijas Bundeslīgas pārstāvētā komanda ''Matterburg'' savā laukumā šoreiz ar 1:0 pārspēja ''Sturm Gaz'' futbolistus, vārtus gūstot spēles 40. minūtē. Maksimenko šajā spēlē nedevās savas komandas sākumsastāvā, bet devās uz maiņu spēles 63. minūtē. Ar 34 punktiem komanda pietuvojās labāko četriniekam un no ''Sturm Gaz'' tagad atpaliek tikai par punktu.

Beļģijas spēcīgākajā čempionātā kārtējo reizi bez spēles laika palicis uzbrucējs Eduards Višņakovs. ''Westerlo'' komanda šovakar viesojās pie ''Lokeren'' futbolistiem un zaudēja ar 1:2. ''Westerlo'' 29 spēlēs iekrājusi tikai 27 punktus. Komanda pēdējo uzvaru izcīnīja 14. februārī un šobrīd atrodas pēdējā 16. vietā, kas čempionāta noslēgumā nozīmētu izkrišanu no Beļģijas spēcīgāko klubu sabiedrības.

Polijas Ekstraklasē šovakar spēle bija jāizlaiž Mārcim Ošam, kurš šajā nedēļā pirmo reizi oficiāli tika izsaukts uz Latvijas izlasi. Mārcis iepriekšējā spēlē savā debijas mačā tā beigu daļā nopelnīja sarkano kartīti. Zabžes ''Gornik'' 26. kārtas spēlē viesos ar 1:3 piekāpās čempionāta līdervienībai ''Legia''. Zabže ar 22 punktiem ieņem pēdējo vietu Polijas čempionātā, no 15. vietas atpaliekot par trim punktiem, pie tam ''Wisla'' ir viena spēle rezervē.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-06 00:21, pirms 9 gadiem
Sturm Graz - Grācas pilsēta nevis Savicka gāze!!!

     [+] [-]

, 2016-03-06 00:33, pirms 9 gadiem
Kas ir Sturm Gaz??????

https://en.wikipedia.org/wiki/SK_St...

     [+] [-]

, 2016-03-06 00:49, pirms 9 gadiem
gaz-mjas