Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozs Bulgārijā nāk uz maiņu, Davidovs spēlē Baltkrievijā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozs Bulgārijā nāk uz maiņu, Davidovs spēlē Baltkrievijā
Sofijas "CSKA"
Foto: www.cska.bg

Šovakar Bulgārijas čempionātā futbolā 8. kārtas mačā Sofijas "CSKA" savā laukumā ar 1:0 apspēlēja "Sliven". Viktors Morozs uzvarētāju sastāvā laukumā nāca uz maiņu.

Sofijas "CSKA" šodien Bulgārijas futbola čempionāta 8. kārtas mačā mājās, pateicoties pirmā puslaika beigās Timonova gūtajiem vārtiem, ar 1:0 pārspēja "Sliven". Mūsu pussargs Viktors Morozs laukumā devās uz maiņu 75. minūtē un sev atvēlētajā laikā palīdzēja "CSKA" nosargāt minimālo uzvaru. Spēli klātienē vēroja 2 000 skatītāju. Ar 22 punktiem astoņos mačos "CSKA" ir turnīra līdere. Tuvākajai sekotājai "Chernomorets" ir par diviem punktiem mazāk.

Baltkrievijas čempionāta 22. kārtas mačā šodien Soļigorskas "Shakhter" ar mūsu Pāvelu Davidovu vārtos izbraukumā ar 1:0 pieveica Minskas "Dinamo". Ar 35 punktiem 22 mačos "Shakhter" turnīra tabulā ieņem 5. vietu, no trijnieka atpaliekot tikai par vienu punktu. Līdere ar 50 punktiem 20 mačos ir Borisovas "BATE".

Lietuvas A līgā šodien "Tauras", ko trenē mūsu speciālists Jurijs Popkovs, 25. kārtas mačā izbraukumā ar 0:1 piekāpās turnīra vicelīderei Paņevežas "Ekranas". "Tauras" sastāvā laukumā visu maču pavadīja mūsu futbolisti Vladimirs Žavoronkovs un Oļegs Semjonovs, bet Jānis Vaitkus tika nomainīts 63. minūtē. Turnīra tabulā "Tauras" ar 31 punktu ieņem 5. vietu. Līdere ar 55 punktiem ir Viļņas "Vētra".

Izmantotie resursi:
gong.bg
futbolas.lt
fcshakhter.by

     [+] [-]

, 2009-10-04 22:50, pirms 15 gadiem
Laiks iešaut kadu golu!!