Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karašausks gūst savus pirmos vārtus Kazahstānas čempionātā (+video)

Krišs Upenieks

Karašausks gūst savus pirmos vārtus Kazahstānas čempionātā (+video)
Artūrs Karašausks
Foto: fc-akzhayik.kz

Dažādos Eiropas futbola čempionātos sestdien spēles aizvada Latvijas futbolisti, un Kazahstānas čempionātā pirmos vārtus guvis Latvijas izlases uzbrucējs Artūrs Karašausks.

Latvijas futbolista Artūra Karašauska ''Akzhayik'' viesojās pie ''Zhetysu Taldykorgan'' futbolistiem, kuri pirmajā puslaikā izvirzījās vadībā un ilgāku laiku arī saglabāja 1:0 pārsvaru, bet 70. minūtē izlīdzinājumu panāca Karašausks, kurš individuāli meistarīgi nospēlēja pretinieku soda laukumā, atbrīvojās no pretspēlētāja un izpildīja sitienu vārtu tālajā stūrī (1:1). Ar šādu rezultātu spēle arī noslēdzās.

Karašausks šodien spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, bet kopumā Kazahstānas čempionātā piedalījies jau piecās spēlēs, no kurām trīs uzsācis komandas pamatsastāvā. Jāpiebilst, ka pēc Artūra pievienošanās komandai ''Akzhayik'' zaudējusi tikai vienu spēli.

Artūra pārstāvētā komandas Kazahstānas čempionāta turnīra tabulā 25 punktiem 22 spēlēs ierindojas septītajā vietā 12 komandu konkurencē.

     [+] [-]

, 2018-08-04 18:19, pirms 6 gadiem
Pa smuko..!Jācer,ka beidzot maisam gals vaļā!