Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

G.Silagailim uzvaras vārti Īrijā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

G.Silagailim uzvaras vārti Īrijā
Guntars Silagailis
Foto: www.corkcityfc.ie

Vakar vakarā Īrijas Premjerlīgā futbolā 18. kārtas mačā vārtus "Cork City" labā guva latviešu uzbrucējs Guntars Silagailis, bet viņa pārstāvētā komanda izbraukumā ar 2:0 apspēlēja "Galway United". Roberts Mežeckis joprojām nespēlē savainojuma dēļ.

Vakar Īrijas Premjerlīgā futbolā tika aizvadītas trīs 18. kārtas spēles. Pēdējā laikā jau ierasts, ka laukumā no mūsu Īrijā esošās futbolistu trijotnes iziet tikai uzbrucējs Guntars Silagailis. Viņš vakar bija "Cork City" pamatsastāvā izbraukuma mačā pret "Galway United". Pirmajā puslaikā tieši Guntars atklāja rezultātu, pēc stūra sitiena no tuva attāluma raidot bumbu pretinieku vārtos - 1:0. Mača turpinājumā Silagailim bija vēl pāris pusizdevības, kuras palika neizmantotas, bet "Cork City" otrajā puslaikā, uzbrukumā piedaloties arī Guntaram, guva vēl vienus vārtus, un gala rezultāts - 2:0. Šī bija Korkas kluba pirmā uzvara pēdējās septiņās spēlēs.

Roberts Mežeckis joprojām nespēlē Ahilleja cīpslas savainojuma dēļ. Rīt savu 18. kārtas maču aizvadīs "St. Patrick's Athletic", un ļoti iespējams, ka ierindā būs arī mūsu pussargs Gints Freimanis, taču viņa iziešana laukumā ir zem lielas jautājuma zīmes, jo pēc ceļgala savainojuma vēl nav atgūta vajadzīgā gatavība spēlei.

Turnīra tabulā "Cork City" ar 33 punktiem ieņem 3. vietu, par pieciem punktiem atpaliekot no līderes "Bohemians". Otrajā vietā ar 34 punktiem ir "Derry City", kura jūlija vidū UEFA Eiropas līgas otrajā kvalifikācijas kārtā mērosies spēkiem ar mūsu "Skonto".

Izmantotie resursi:
corkcityfc.ie
loi.ie

  +1 [+] [-]

, 2009-07-04 08:57, pirms 15 gadiem
tas priecē ka mūsējie sit vārtus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-04 09:55, pirms 15 gadiem
Neko citu jau nemaz nevar piebilst, kā vien uzslavēt un novēlēt panākumus arī turpmāk!!!

     [+] [-]

, 2009-07-04 11:24, pirms 15 gadiem
Viens spēle.. divi arstē savainojumu..