Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkša "Wolves" izkrīt uz Anglijas trešo līgu, Cauņam uzvara pār "Terek"

Andrejs Siliņš

Gorkša "Wolves" izkrīt uz Anglijas trešo līgu, Cauņam uzvara pār "Terek"
Kaspars Gorkšs
Foto: wolves.co.uk

Latvijas valstsvienības futbolista Kaspara Gorkša pārstāvētā "Wolverhampton Wanderers" vienība sestdien Anglijas Čempionāta pēdējā spēlē ar rezultātu 0:2 viesos atzina "Brighton" pārākumu, tādējādi paliekot priekšpēdējā vietā turnīra tabulā un izkrītot uz Anglijas "League One" turnīru (pēc spēka trešā līga).

"Newcatsle United" akadēmijas 22 gadus vecajam audzēknim Kazengam LuaLua gūstot vārtus pirmā puslaika sākumā un izskaņā, "Brighton" pārspēja "vilkus" ar rezultātu 2:0. Lai "vilki" cerētu uz palikšanu Čempionātā arī nākamsezon, bija nepieciešama ne vien pašu uzvara, bet arī citu komandu zaudējumi. Kaspars Gorkšs laukumā pavadīja visu maču, ne ar ko īpašu neizcēlās, pāris reižu pārkāpjot noteikumus savā laukuma pusē.

"Wolves" sezonu pabeidza 23. pozīcijā ar 51 punktu, kas bija par četriem mazāk nekā 21. vietā esošajai "Barnsley", kas palika Čempionātā. "Vilki" atgriežas "League One" pirmo reizi kopš 1989. gada. Šī ir jau otrā izkrišana pēc kārtas, jo pagājušajā sezonā "Wolves" palika pēdējā vietā Premjerlīgā, izkrītot uz Čempionātu.

31 gadu vecais Gorkšs gan joprojām ir Premjerlīgas vienības "Reading" īpašums, taču uz Vulverhemptonu tika izīrēts šī gada februārī. Gorkšam ir spēkā līgums ar "Reading" vēl uz nākamo sezonu. Arī "Reading" izkritusi no Premjerlīgas un nākamsezon atkal spēlēs Čempionātā.

Latvijas uzņēmējam Valērijam Belokoņam piederošā "Blackpool" sezonu Čempionātā šodien pabeidza ar neizšķirtu Boltonā (2:2), turnīra noslēgumā paliekot 15. vietā tabulā.

Krievijas premjerlīgā Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA mājās ar minimālu 1:0 pārspēja Groznijas "Terek". Latvijas izlases pussargs laukumā devās uz maiņu spēles izskaņā 86. minūtē. Tā bija 19. uzvara sezonā un tabulā ar 60 punktiem joprojām pirmā pozīcija. Sanktpēterburgas "Zenot" atpaliek par sešiem punktiem, taču pēterburgiešiem šovakar spēle pret pastarīti Vladikaukāzas "Alania".

  -2 [+] [-]

, 2013-05-04 18:14, pirms 11 gadiem
Uz priekšu Latvija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-05-04 18:26, pirms 11 gadiem
Wolves uz trešo līgu un Kaspars uz jaunu komandu.

Vispār grūti noticēt tam, jo vēl pavisam nesen Wolves cīnījās Premjerlīgā. Bet nu, kā saka, - lai atkal pieceltos, sākumā ir jānokrīt.

     [+] [-]

, 2013-05-04 18:39, pirms 11 gadiem
Es ceru ka tā nebija taisnība ka Wolves ņems līdz Gorkšu...
Visaz nesen bija info ka Wolves gribot viņu līdzi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-05 17:33, pirms 11 gadiem
Rubbish team and town,Kasparam nav ko tur darīt!