Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Starkova "Baku" Eirokausos netiek, Perepļotkinam piespēle, Rafaļskis pamatā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Starkova "Baku" Eirokausos netiek, Perepļotkinam piespēle, Rafaļskis pamatā
Aleksandrs Starkovs nespēja ievest "Baku" Eirokausos
Foto: www.fcbaku.com

Azerbaidžānas kausa izcīņas finālā izdevies tikt Baku "Inter" ar Ģirtu Karlsonu ierindā, bet no sapņa par Eirokausiem jāatvadās Aleksandra Starkova trenētajam "Baku". Vērts piebilst, ka pēc spēles ar "Khazar" pretinieku komandas spēlētāji iesaistījās kautiņā ar tiesnešiem un policistiem. Āzijas kausa izcīņā ar kārtējo piespēli atzīmējies Andrejs Perepļotkins.

Šodien tika aizvadītas Azerbaidžānas kausa izcīņas pusfināla atbildes spēles. Aleksandra Starkova trenētais "Baku" viesos ar 0:1 piekāpās "Khazar", tādeļ šodien bija nepieciešama uzvara. Otrā puslaika sākumā Latvijas izlases trenera padotie izvirzījās vadībā, bet pēc tā precīzi bija arī viesi. "Baku" pēc realizētā 11 metru soda sitiena vēlreiz atguva vadību, taču, pateicoties vairāk izbraukumā gūtajiem vārtiem, tālāk vienalga tiktu "Khazar". Šī iemesla dēļ pēdējās minūtēs mājinieki uzbruka daudz, taču labi vārtu gūšanas momenti palika nerealizēti. 2:1 uzvara "Baku", bet summā panākums "Khazar". Neveiksme šodienas mačā liegusi Starkova "Baku" iespēju tikt Eirokausos. Vērts piebilst, ka pēc spēles beigu signāla izvērtās kautiņš starp "Khazar" futbolistiem un policistiem, jo klubs bija neapmierināts ar tiesnešu darbību. Kluba pārstāvis pagrūda tiesnesi, pēc kā strīdā iesaistījās policisti, bet savējo aizsargāt devās spēlētāji.

Otrajā pārī Baku "Inter" viesos ar 1:0 apspēlēja "AZAL", ar šādu pašu rezultātu triumfējot arī divu spēļu summā. Vienīgos vārtus jau trešajā minūtē guva viens no... "AZAL" spēlētājiem. Ritus Krjauklis zaudētāju rindās tika nomainīts pēc pirmā puslaika, bet Ģirts Karlsons otrā puslaika otrajā pusē. Ģirtam bija vairākas labas iespējas izcelties (arī izgājiens viens pret vienu), bet šoreiz nekā.

Fināls tiks aizvadīts 24. maijā.

Āzijas kausa izcīņas grupu turnīra piektajā spēlē atkal atzīmējies mūsu Andrejs Perepļotkins. Pussargs "Nasaf" rindās laukumā pavadīja 83 minūtes, pirmā puslaika 15. minūtē atdodot rezultatīvu piespēli Boškovicam. "Nasaf" viesos ar 4:1 pārspēja "Al Ansar", turpinot savu piecu uzvaru sēriju. Perepļotkinam šajā turnīrā trīs vārti un četras piespēles.

Slovākijas čempionātā savstarpējo spēli aizvadījusi Naura Bulvīša Trnavas "Spartak" un Artūra Zjuzina "Žilina". Neviens no bijušajiem "Ventspils" spēlētājiem gan laukumā nedevās. Artūrs Zjuzins netika pat pieteikts spēlei un savu lietderību cenšas pierādīt caur dublieriem, bet Nauris Bulvītis palika uz rezervistu soliņa. Ar 1:0 pārāki bija "Spartak", turnīra tabulā pietuvojoties sev blakām esošajai "Žilina" līdz diviem punktiem. Šīs vienības cīnās par trešo pozīciju.

Krievijas Nacionālajā līgā veiksmīga spēle "Baltika", kas savā laukumā nospēlēja 0:0 ar finansiāli labi nodrošināto "Zhemchuzhina-Sochi". Šīs vienības rindās spēlē tādi vīri kā Mareks Čehs, Mihals Papadopuloss (spēlēja "Bayer", "Heerenveen", "Arsenal", Čehijas izlasē u.c.), Milans Vjestiča, Deniss Bojarincevs un citi.

Pirmo reizi Kaļiņingradas kluba pamatsastāvā devās gan Aleksandrs Koliņko, gan Maksims Rafaļskis (pirmā spēle pamatsastāvā). Koliņko droši sargāja savas komandas vārtus visu spēli (vienreiz palīdzēja arī pārliktnis), bet Maksims nopelnīja brīdinājumu un 90. minūtē tika nomainīts. Septiņās spēlēs "Baltika" nav nevienas uzvaras, bet ir četri neizšķirti.

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте
"Насаф" футбол клуби // fcnasaf.uz /
Футбольная Национальная Лига | Лиги
Onlajny.sk | online prenosy športových stretnutí

  +4 [+] [-]

, 2011-05-04 18:11, pirms 13 gadiem
Blin,kas bus,ja Stariks atgriezisies LV??

 +10 [+] [-]

, 2011-05-04 18:50, pirms 13 gadiem
Dasvidanjije Starik!!

  +5 [+] [-]

, 2011-05-04 19:33, pirms 13 gadiem
Normālā valstī Strarkovam būtu jākravā mantiņas. Kā ir ar Azerbaidžānu?

  -2 [+] [-]

, 2011-05-04 20:17, pirms 13 gadiem
Izlasot virsrakstu nopratu,ka Pereplotkins pirmo reizi sava muza mav sa*isies savas kajas un atdevis ari kadam piespeli

  +3 [+] [-]

, 2011-05-04 20:19, pirms 13 gadiem
Ceru, ka Saņa nav paņēmis daudz mantu uz Azerbaidžānu!

  -2 [+] [-]

, 2011-05-04 20:25, pirms 13 gadiem
vajag vairāk trēnēt

  +4 [+] [-]

, 2011-05-04 20:31, pirms 13 gadiem
Dāņi izglābj Starkovu no kritikas pagaidām tikai 6 komentāri

     [+] [-]

, 2011-05-04 23:09, pirms 13 gadiem
Nu Starkova dienas visticamāk Baku ir skaitītas. Žēl, ka tā arī nepaguva nevienu latviešu spēlētāju uz turieni paņemt. Vispār mūsu brigādei Azerbaidžānā pēdējā laikā ne visai labi iet. Ceru, ka tas ir pārejoši.

Žēl, ka pēc spožā sākuma malā ir nosēdināts Zjuzins Žilina rindās, bet prieks beidzot dzirdēt kaut ko par Bulvīti Trnavas sakarā. Labi, ka Rafaļskim dota iespēja un Koļinko kā vienmēr - droši un pārliecinoši.

Īpašu prieku izraisa Perepļotkina sniegums Uzbekistānā, kurš, šķiet, kļuvis par vienu no komandas līderiem. Tik slikts viņš nemaz nav. Vienkāŗši, tik ilgi esot Skonto, sāka regresēt. Jaunas pārmaiņas - jauns sniegums. Lai veicas!

     [+] [-]

, 2011-05-05 09:01, pirms 13 gadiem
Šobrīd izskatās,ka Zjuzins ar pāreju būs pasteidzies.Sēdot uz soliņa vai spēlējot dublieros meistarību nepaaugstināsi.