Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Latvijas leģionāriem dažādas sekmes

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Latvijas leģionāriem dažādas sekmes
Maksims Uvarenko spēlē izgājienā
Foto: fcvysocina.cz

Spēles savu ārvalstu klubu rindās aizvadījuši vairāki Latvijas izlases futbolisti, kā arī valstvienības kandidāti. Mūsu futbolistiem bijušas spēles Čehijā, Azerbaidžānā, Kiprā, Ungārijā, Baltkrievijā, Uzbekistānā un citur.

Azerbaidžānas futbola čempionāta pirmā sešinieka spēlēs no Latvijas futbolistu pārstāvētajām komandām vislabāk klājās Rita Krjaukļa "AZAL", kas ar 1:0 mājās pārspēja Ģirta Karlsona "Inter". Krjauklis laukumā devās otrā puslaika sākumā, bet Karlsonam pilna spēle. Aleksandra Starkova trenētais "Baku" savu skatītāju priekšā nospēlēja 0:0 ar vicelīderi "Khazar". Ar zaudējumu viesos pret "Neftchi" (0:2) nācās samierināties Andreja Rubina "Karabakh". Rubins palika ārpus pieteikuma. Turnīra tabulā "Karabakh" ir trešā, tālāk seko "AZAL", pēc kā iet "Inter" un "Baku".

Otrajā sešiniekā neizšķirts fiksēts starp "Qabala" un "Ganja" vienībām - 1:1. Kristaps Grebis un Pāvels Doroševs savu klubu rindās laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Kipras futbola čempionātā ar zaudējumu savā laukumā samierinājās Andreja Pavlova "AEP", kas ar 0:1 piekāpās "Ethnikos". Turnīra tabulā Pavlova klubs sava četrinieka cīņās (9.-12. vieta) atrodas pēdējā vietā.

Baltkrievijas futbola čempionāta 1.kārtā pie spēlēšanas nav izdevies tikt Artūram Silagailim, kura pārstāvētais "Gomel" viesos nospēlēja 1:1 ar "Naftan". Artūrs netika pieteikts mačam.

Uzbekistānas futbola čempionātā neveiksmīga 4. kārta bijusi Latvijas futbolistu pārstāvētajiem klubiem. Perepļotkina "Nasaf", nospēlējot 0:0 ar "Pakhtakor", zaudēja pirmos punktus šī gada čempionātā. Andrejs Perepļotkins laukumā pavadīja visas 90 minūtes, un mača izskaņā nerealizēja labu vārtu gūšanas momentu. Pāvela Davidova "Mash'al" ar mūsu vārtu vīru kastē izbraukumā atzina "Andijan" pārākumu - 0:4.

Zaudējumu Čehijas pēc spēka otrajā līgā piedzīvojusi arī Maksima Uvarenko "Jihlava", kas ar 1:2 piekāpās "Banik Sokolov". Maksimam, kā ierasti, 90 minūtes laukumā. Turnīra tabulā tiek saglabāta 3. vieta ar labām cerībām tikt uz augšu.

Ungārijas augstākajā līgā no rezervistu soliņa "Lombard Papa" spēli ar "Paks" (1:2) noskatījies Vadims Žuļevs, bet Vitālijs Meļņičenko palīdzēja turnīra pastarītei "Szolnok" tikt pie punkta pret respektablo "Videoton" - 1:1.

Vislatviskā Lietuvas komanda "Tauras" Lietuvas A līgas spēlē nospēlēja 0:0 ar "Kruoja". Visas 90 minūtes pirmās vienības rindās laukumā pavadīja Dmitrijs Halvitovs un Vitālijs Rečickis (saņēma brīdinājumu), bet pretinieku rindās 90 minūtes Staņislavam Pihockim. 59 minūtes laukumā "Tauras" rindās Dmitrijam Borisovam.

Igaunijas čempionātā Narvas "Trans" ar Aleksandru Čekulajevu ierindā nospēlēja 1:1 ar "Tammeka". Čekulajevam viss mačs.

Izmantotie resursi:
Peşəkar Futbol Liqası
Ўзбекистон Профессионал футбол Лигаси расмий...
Welcome to kerkida.net... to apolito athlitiko...
Официальный сайт — Футбольный Клуб «Гомель»
FC Vysočina Jihlava - oficiįlnķ strįnky
Adatbank - NSO
futbolas.lt
Eesti Jalgpalli Liit

  +3 [+] [-]

, 2011-04-04 21:02, pirms 14 gadiem
Kaa iet Denisam Romanovam?

  +6 [+] [-]

, 2011-04-04 21:09, pirms 14 gadiem
V is latviskākie vārdi Dmitrijs Halvitovs un Vitālijs Rečickis

  -3 [+] [-]

, 2011-04-04 22:21, pirms 14 gadiem
Ndeki rakstīja: V is latviskākie vārdi Dmitrijs Halvitovs un Vitālijs Rečickis
Tev jau gribētos, lai spēlētu tikai Jāņi un Pēteri prievītēs un pastalās.

  +3 [+] [-]

, 2011-04-04 22:29, pirms 14 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tev jau gribētos, lai spēlētu tikai Jāņi un Pēteri prievītēs un pastalās.
jā, man arī tā gribētos..

  -4 [+] [-]

, 2011-04-04 22:32, pirms 14 gadiem
NIPEM rakstīja: jā, man arī tā gribētos..
Bet pasaki, vai mēs varam nokomplektēt vismaz 1 spēcīgu komandu tikai no latviešiem?

     [+] [-]

, 2011-04-04 23:58, pirms 14 gadiem
Tiešām ne visai veiksmīgi rezultāti mūsējo komandām. Prieks dzirdēt vismaz, ka Grebim 90 minūtes Azerbaidžānā. Varbūt būs formā un varēs vēl pacīnīties par vietu izlasē.