Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračam un "Ascoli" zaudējums pret līderiem

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gauračam un "Ascoli" zaudējums pret līderiem
Edgars Gauračs
Foto: ascolicalcio.net

Šodien Itālijas dublieru čempionātā futbolā Edgara Gaurača "Ascoli" izbraukumā ar mūsu futbolistu ierindā ar 1:2 piekāpās turnīra līderei "Lazio". Edgars laukumā pavadīja 81 minūti.

Edgars Gauračs šodienas mačā pret "Lazio" dublieriem, kas pirms spēles turnīra tabulā ieņēma 2. vietu, bet patlaban jau ir līdere, iesāka komandas pamatsastāvā un 81. minūtē pie rezultāta 1:1 tika nomainīts. "Ascoli" pēc pirmajā puslaikā iegūtā pārsvara (1:0) otrajā puslaikā ielaida divus vārtus (otros - pēdējā minūtē), tādējādi piedzīvojot sāpīgu zaudējumu ar 1:2. Par spēli sīkāk eSports.lv pastāstīja Gauračs:

"Zinājām, ka "Lazio" ir stipra komanda, tāpēc gatavojāmies spēlēt vairāk no aizsardzības. Pirmajā puslaikā pretuzbrukumā guvām vārtus, arī kopumā bijām daudz labāki. Savukārt otro puslaiku zaudējām pilnībā gan rezultāta, gan spēles ziņā. "Lazio" izdevās izlīdzināt rezultātu, gūstot ātrus vārtus. Pēc tam mūsu spēlētājs saņēma noraidījumu. Beigās, šķiet, pēdējā minūtē ielaidām arī otros vārtus. Pirmajā puslaikā bijām labāki, bet otrajā kaut kā pietrūka."

Runājot par savu sniegumu, Edgars uzsvēra, ka pie šādas taktikas spēlēt ir grūti: "Spēles beigu daļā tiku nomainīts, jo vairs nepietika spēka. Biju viens uzbrukumā. Bija arī labs moments, taču pēc sitiena ar galvu trāpīju pa pārliktni otrajā puslaikā. Principā citu momentu nebija, tie vispār mūsu komandai bija ļoti maz."

Nākamo spēli "Ascoli" dublieru čempionātā aizvadīs jau sestdien, kad derbija mačā uzņems pastarīti "Ancona". Vai derbijs arī starp dublieriem ir ar īpašu pieskaņu? "Jā, protams, ļoti svarīga spēle. Tāda kā klasika. Situācija turnīra tabulā gan ir atšķirīga. Pats gribu spēlēt, bet, iespējams, treneris iedos atpūtu - šodien atdevu visus spēkus, jo "Lazio" ir "Lazio". Protams, derbijs paliek derbijs - gluži kā Rēzekne pret Daugavpili [smejas]. Mazliet apakšstilbs vēl traucē, bet jūtos labi, arī sportiskā forma ir laba."

Pēc deviņām kārtām "Ascoli" dublieru komanda "Primavera" čempionātā savā C apakšgrupā ar 13 punktiem (četras uzvaras, viens neizšķirts, četri zaudējumi) ieņem 6. vietu 14 komandu konkurencē. Līdere ir "Lazio" ar 20 punktiem. Tiesa gan, visas komandas savu 9. kārtas maču vēl nav aizvadījušas. Edgars Gauračs ar četriem vārtu guvumiem ieņem dalītu 3. vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-03 18:52, pirms 15 gadiem
wikipedia lielaas komandas ascoli lapaa raadaas
88 FW Edgars Gauračs (from youth team) mosh iekljauts lielajaa komandaa ? vismaz sarakstaa

  +1 [+] [-]

, 2008-12-03 19:06, pirms 15 gadiem
Atvainojos ka jautāju, kādi dublieri? Tie ir Ascoli reserves, youth team?

     [+] [-]

, 2008-12-03 21:15, pirms 15 gadiem
ÜBERNAZIONALE rakstīja: Atvainojos ka jautāju, kādi dublieri? Tie ir Ascoli reserves, youth team?
"Primavera" ir Itālijas klubu U-20 čempionāts.