Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uvarenko pamatsastāvā, klubam zaudējums

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Uvarenko pamatsastāvā, klubam zaudējums
Maksims Uvarenko
Foto: www.slovanliberec.cz

Latvijas U-21 izlases vārtsargs Maksims Uvarenko iepriekšējā nedēļas nogalē aizvadīja savu pirmo pilno spēli sava jaunā kluba "Vitkovice" sastāvā, kas piedalās Čehijas 2. līgā. Diemžēl komanda piedzīvoja pamatīgu neveiksmi, zaudējot spēli ar 0:4.

"Vitkovice" šo sezonu ir uzsākusi pagalam neveiksmīgi, līdz šim, neizcīnot nevienu pašu punktu piecās spēlēs. Pagaidām, komandai nav palīdzējis arī jaunais latviešu vārtsargs Maksims Uvarenko, kurš laukumā ir devies divās spēlēs.

Arī pēdējā spēle komandai izvērtās ļoti neveiksmīgi, jo tika zaudēts turnīra tabulas vidusdaļas komandai "Sokolov" ar rezultātu 0:4. Pēc pirmā puslaika rezultāts bija 0:1, taču otrajā puslaikā tika ielaisti vēl trīs vārti. Šī spēle bija nozīmīga ar to, ka Uvarenko tā bija pirmā pilnā spēle "Vitkovice" kluba sastāvā. eSports.lv nolēma sazināties ar jauno futbolistu, lai uzzinātu viņa viedokli gan par šo spēli, gan par komandu kopumā:

"Šī spēle bija traģiska, jo zaudējām ar 0:4. Komandai tagad ir jauns treneris, tādēļ mēs ļoti cītīgi gatavojamies šodienas kausa spēlei, jo spēlētājiem ir psiholoģiski svarīgi beidzot izcīnīt uzvaru, jo noskaņojums ne tuvu nav tas labākais. Ļoti interesanti ir tas, ka visus četrus vārtus pēdējā spēlē ielaidām pēc sitieniem ar galvu, pat treniņos nekas tāds nenotiek [smejas]. Pēc pirmā puslaika rezultāts bija 0:1, taču 60. minūtē ielaidām otros vārtus pēc kuriem komanda praktiski vairs nespēlēja, tādēļ arī ielaidām vēl vārtus.

Līmenis šeit ir diezgan labs, krietni labāks par trešās līgas līmeni, kur spēlēju pirms tam. Jebkurā gadījumā ir jācenšas katrā līgā, pat neskatoties uz to, kāda tā ir. Mums šobrīd galvenais pārvarēt šo psiholoģisko bedri. Sestdien mums ir svarīga spēle pret "Spartas" dublieriem, tā ka centīsimies."

Slēpts komentārs: playthegame
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-09-03 15:13, pirms 16 gadiem
Cerams, ka pēc šīs spēles treneris turpinās uzticēties Maksimam. Svarīgi, lai Uvarenko regulāri spēlē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-09-03 16:05, pirms 16 gadiem
januks117 rakstīja: vinsh spelee chehijas 2. specigakajaa ligaa un nacis vinsh no ventspils!!!

skaidrs paldies
kad to komentaru rakstiju tad raksta vel nebija neviena varda par valsti un cempionatu