Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Romanovam 45 minūtes pārbaudes spēlē, kā arī jauns konkurents

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Romanovam 45 minūtes pārbaudes spēlē, kā arī jauns konkurents
Deniss Romanovs
Foto: www.slavia.cz

Latvijas izlases vārtsargs Deniss Romanovs aizvadījis vienu puslaiku savas pārstāvētās komandas Prāgas "Slavia" parbaudes spēlē, kā arī viņam parādījies vēl viens konkurents uz vismaz otrā vārtsarga vietu.

Jau iepriekš ziņojām, ka Deniss Romanovs šogad mainīja klubus, no Bukarestes "Dinamo" pārejot uz Prāgas "Slavia". Jau pirmajā sezonā viņam izdevās kļūt par Čehijas čempionu, pie tam abās aizvadītajās spēlēs viņš nostāvēja sausā. Pats futbolists pēc sezonas portālam eSports.lv pastāstīja, ka viņam jaunajā sezonā būs labas iespējas pacīnīties par pirmā vārtsarga vietu komandā, jo komandas pamatvārtsargs Martins Vanjaks varētu beigt karjeru.

"Slavia" jau uzsākusi gatavošanos jaunajai sezonai, aizvadot arī pāris pārbaudes spēles. Pirmajā spēlē pret "Hradec Kralove" Denisam tika uzticēts sargāt komandas vārtus pirmajā puslaikā, kurš noslēdzās ar rezultātu 2:2. Otrajā puslaikā vārtus sargāja Brazīlijas vārtsargs Rikardo Vilars, kurš komandā ieradies uz pārbaudes laiku. Rikardo izdevās nostāvēt sausā, taču Prāgas kluba galvenais treneris kopumā bija neapmierināts ar komandas sniegumu otrajā puslaikā. Spēli "Slavia" uzvarēja ar 3:2.

Vakar tika aizvadīta pārbaudes spēle ar "Kladno", kuru Prāgas vienība uzvarēja vairāk nekā pārliecinoši - 4:0. Pirmajā puslaikā "Slavia" vārtus sargāja Martins Vanjaks, bet otrajā jau pieminētais Rikardo.

Jau rīt Prāgas klubs sacentīsies ar "Žizkov" komandu. Cerams, ka laukumā tiks arī Deniss Romanovs.

Izmantotie resursi:
slavia.cz

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-03 23:34, pirms 15 gadiem
Romanovs tik ilgi nosedejis rezerve... Shaja komandā jabut NR1

     [+] [-]

, 2009-07-04 00:44, pirms 15 gadiem
nu jācer, ka beidzot būs tā viņa vieta. tiešām ilgi viņš to ir gaidījis. un kāpēc atkal, kā jau ierasts ar mūsu futbolistiem, viņiem par sliktu, kad viss ir labi, pēkšņi no nekurienes uzrodas kāds konkurents..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja