Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Starkova un Rubina spēles laikā miris līdzjutējs

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Traģēdija notikusi Azerbaidžānas futbola čempionāta 29. kārtas spēlē starp Andreja Rubina pārstāvēto "Karabakh" un Aleksandra Starkova trenēto "Baku". Mača laikā miris viens no "Karabakh" līdzjutējiem.

Divu mūs interesējošo klubu spēle noslēdzās ar rezultātu 2:2, kaut arī pēc pirmā puslaika Starkova padotie atradās vadībā ar 2:0. Otrā puslaika sākumā viens no vairāk nekā 1000 uz spēli atnākušajiem līdzjutējiem sajutis pēkšņu vārgumu, un turpat stadionā arī mira.

"Karabakh" kluba vadība paziņojusi, ka sazināsies ar 62 gadus vecā Kerema Gasimova radiniekiem, lai sniegtu viņiem finansiālu atbalstu.

Andreja Rubina pārstāvētā vienība trīs kārtas pirms čempionāta noslēguma ieņem trešo vietu, par nieka punktu atpaliekot no otrās pozīcijas. Rubins pēdējā laikā spēlē reti, un netika pieteikts spēlei arī ar "Baku".

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте