Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa atgriežas laukumā, CSKA zaudē "Zenit"

Andrejs Siliņš

Cauņa atgriežas laukumā, CSKA zaudē "Zenit"
Aleksandrs Cauņa
Foto: Reuters/Scanpix

Svētdien virkne Latvijas futbolistu aizvadīja spēles dažādās Eiropas līgās. Aleksandrs Cauņa devās laukumā oficiālā spēlē pirmo reizi pēc savainojuma izārstēšanas, taču viņa pārstāvētā CSKA piekapās "Zenit".

Maskavas CSKA viesos ar 0:2 atzina Sanktpēterburgas "Zenit" pārākumu. Otrā puslaika sākumā "Zenit" atklāja rezultātu, bet 63. minūtē Aleksandrs Cauņa tika laists laukumā kreisās malas aizsarga pozīcijā. Cauņam esot laukumā, "Zenit" iesita arī otros vārtus - Halks pēc tiešā brīvsitiena, bumbai atsitoties rikošetā pret sieniņu. Šī bija Cauņas pirmā oficiālā spēle kopš ziemas pārtraukuma. CSKA tabulā ir otrā, par punktu atpaliekot no "Rostov", bet "Zenit" ir trīs punkti mazāk un ceturtā vieta tabulā.

Šveices čempionātā pie pārliecinošas uzvaras tika Andra Vaņina pārstāvētā "Sion", kas viesos ar rezultātu 6:0 pārspēja "Lugano". Vaņins aizvadīja devīto sauso spēli sezonā. "Sion" ar 34 punktiem 25 mačos ieņem ceturto pozīciju turnīra tabulā.

Skotijas premjerlīgā Antona Kurakina pārstāvētā "Hamilton Academical" ar 0:3 izbraukumā piekāpās "Aberdeen". Antons laukumā pavadīja visu spēli. "Academical" turnīra tabulā ar 33 punktiem 32 spēlēs ieņem desmito pozīciju 12 komandu konkurencē. Vēl atlikusi tikai viena spēle sezonā, sestdien mājās uzņemot tabulas pastarīti "Dundee United". Tiesa, vieta premjerlīgā saglabāta jau tagad, jo tuvākā sekotāja "Kilmarnock" atpaliek par četriem punktiem.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā Orenburgas "Gazovik" mājās cīnījās bezvārtu neizšķirtu ar "Volgar". Mājinieku sastāvā Artūrs Zjuzins nospēlēja visu maču, bet viesu rindās Ivans Lukjanovs netika pieteikts. "Gazovik" ar 69 punktiem 29 mačos ir drošā pirmajā vietā, bet "Volgar" ar 51 punktu atrodas ceturtajā pozīcijā. Ceturtā vieta sezonas noslēgumā būs pēdējā, kas ļaus piedalīties pārspēlēs par tikšanu premjerlīgā. Citā mačā Vitālijs Meļņičenko ielaida divus vārtus un viņa pārstāvētā Voroņežas "Fakel" mājās ar 1:2 atzina "Volga" pārākumu. Tabulā "Fakel", kas zaudēja ceturto maču pēc kārtas, ar 44 punktiem 29 mačos ieņem sesto vietu.

Čehijā "Dukla" Prāgas derbijā savā laukumā ar 0:1 piekāpās "Slavia". Zaudētāju sastāvā visu spēli aizvadīja Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs. Šis bija "Dukla" ceturtais zaudējums pēc kārtas, bet turnīra tabulā ar 25 punktiem 22 mačos komanda atrodas desmitajā vietā 16 komandu konkurencē.

Polijas ekstraklasē Artūra Karašauska pārstāvētā tabulas vicelīdere "Piast" viesos ar 1:4 piekāpās "Zaglebie". Karašausks nāca laukumā 75. minūtē, nomainot divus gadus jaunāko poļu pussargu Radoslavu Muravski un tobrīd rezultāts bija 1:3. "Piast" no pirmajā vietā esošās "Legia" atpaliek par četriem punktiem.

Ukrainas premjerlīgā "Hoverla" ar Vitāliju Jagodinski sastāvā zaudēja Doņeckas "Olimpik" - 0:2. Jagodinskis laukumā bija visu maču. "Hoverla", kam šis bija otrais zaudējums pēc kārtas, tabula ieņem desmito pozīciju.

Kipras 1.divīzijas turnīrā "Paphos" bez Jāņa Krūmiņa vārtos spēlēja neizšķirti ar AEL. Sešu komandu konkurencē "Paphos" atrodas piektajā vietā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-04 00:25, pirms 9 gadiem
Yakovlev rakstīja: Kosmoss ne futbols. Ne velti krievu premjerlīga tiek saukta par labāko pasaulē!
Nejauc ar angļu premjerlīgu?

  +1 [+] [-]

, 2016-04-04 00:27, pirms 9 gadiem
Prieks, ka tie leģionāri, kas ir mūsu izlašnieki, tiek pie labas spēļu prakses. Cerams pēc Gazovik visticamākās iekļūšanas RPL arī Zjuzins sagaidīs savu iespēju tur.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-04 00:32, pirms 9 gadiem
Ārprāts kādus murgus Siliņš te samurgojis. Kipras čempionātā sešas komandas, Skotijas premjērlīga beidzās nākam sestdien, nu ja neinteresē futbols tad labāk sēdi raksti par savu florbolu daiļslidošanu un ko vēl tur

     [+] [-]

, 2016-04-04 07:17, pirms 9 gadiem
Cauņa tiek pārvērsts par universālu spēlētāju ar ko klubs var aizmālēt radušos caurumu sastāvā.Vienīgi vārtos likt nevarēs,jo ļoti maziņš

  +1 [+] [-]

, 2016-04-04 09:13, pirms 9 gadiem
the return of the punkts rakstīja: Ārprāts kādus murgus Siliņš te samurgojis. Kipras čempionātā sešas komandas, Skotijas premjērlīga beidzās nākam sestdien, ...
Kiprā A līgā komandas sadalītas 2 grupās, 6+8, iespējams arī par 2.daļu var rakstīt 6, jo 2 izskatās čempionātu ir beigušas pirms laika.
Skotijā Hamilton būs pēdējā spēle, kaut bija jābūt piebildei par komandu tālāku sadalīšanu 2 daļās 6+6.