Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs debitē pamatsastāvā, "Rapid" uzvar

Agris Suveizda

Gauračs debitē pamatsastāvā, "Rapid" uzvar
Edgars Gauračs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šopēcpusdien kārtējā Rumānijas futbola čempionāta spēlē Bukarestes "Rapid" izbraukumā ar 2:1 apspēlēja "International" komandu. Latvijas uzbrucējs Edgars Gauračs laukumā devās pamatsastāvā, taču pēc pirmā puslaika tika nomainīts.

Viens no pazīstamākajiem Rumānijas klubiem "Rapid" ar 24 kārtās iekrātiem 38 punktiem turnīra tabulā pirms šīs spēles ierindojās vien septītajā vietā, par četriem punktiem atpaliekot no sestajā pozīcijā esošās "Timisoara". Tikai pirms pāris dienām "Rapid" galvenā trenera funkcijas pārņēma rumāņu futbola speciālists Joans Andone, kurš vēl tik tikko bija galvenais treneris cita Latvijas leģionāra Viktora Moroza pārstāvētajā klubā Sofijas "CSKA".

Jaunajā komandā Andone ieradās vien pirms pāris dienām, taču par trenera maiņu acīmredzot priecīgs varēja būt Edgars Gauračs, jo rēzeknietis šopēcpusdien debitēja kluba pamatsastāvā, bet rezervē tika atstāts viens no rumāņu jaunajiem talantiem Alešandru Jonita. Lai arī pirmajā puslaikā pārsvars piederēja "Rapid", vienīgos vārtus jau devītajā minūtē guva mājinieki. Neveiksmīgi nospēlēja "Rapid" vārtsargs, un "International" futbolists ieraidīja bumbu zem vārtu pārliktņa. Mača 29.minūtē bumbu vārtos jau pēc svilpes ieraidīja Gauračs - aizmugure.

Kas galvaspilsētas klubam neizdevās pirmajās 45 minūtēs, lieliski sanāca otrā puslaika sākumā, jo jau 58.minūtē rezultāta tablo vēstīja 2:1 "Rapid" labā. Vispirms 51.minūtē no astoņiem metriem rezultātu izlīdzināja Štefans Grigorje, bet pēc septiņām minūtēm pēc centrējuma ar galvu no sešiem metriem pretinieku vārtsargam nekādas cerības neatstāja Kristians Sapunaru. Diemžēl tas viss noritēja bez Gaurača līdzdalības, jo otrajā puslaikā viņa vietu laukumā ieņēma Jonita. Vairāk vārtu mačā netika gūti, un "Rapid" izcīnīja grūtu uzvaru pret vienu no turnīra pastarītēm.

Izmantotie resursi:
prosport.ro

  -3 [+] [-]

, 2010-04-03 16:39, pirms 14 gadiem
Gauračs pamatsastāvā, "Rapid" uzvar

viss loģiski.

     [+] [-]

, 2010-04-03 16:41, pirms 14 gadiem
Kapec?kapec

  +6 [+] [-]

, 2010-04-03 16:42, pirms 14 gadiem
LG97187 rakstīja: Gauračs pamatsastāvā, "Rapid" uzvar

viss loģiski.
Tikai žēl, ka ar Gauraču laukumā rezultāts 0:1, bez viņa - 2:0.

  +4 [+] [-]

, 2010-04-03 16:43, pirms 14 gadiem
izstas trenera mainja Gauracham buus liels +
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-03 16:44, pirms 14 gadiem
Izskatās, ka Butriks aizbraucis uz Rumāniju atvaļinājumā. Nesaprotu ar kuru galu domā klubs, kurš izīrē spēlētāju un nedod spēlēt. Laikam tam ir viens acīmredzams iemesls - meistarība .

     [+] [-]

, 2010-04-03 16:53, pirms 14 gadiem
Mājaslapā kautko raksta, ka Gauračs varbūt tālāk dosies uz Vīnes Rapid. Tur rumāņu valoda, tolkom nevar saprast.

     [+] [-]

, 2010-04-03 17:01, pirms 14 gadiem
"Diemžēl tas viss noritēja bez Gaurača līdzdalības, jo otrajā puslaikā viņa vietu laukumā ieņēma Jonita." Nav saprotama komentētājā hironija, jo arī Jonita tam nav pielicis kāju, bet Raduta vispar netika laukumā. Būtu labi žurnalistam pamanīt faktu, ka Edgars ir ticis pamatsastāvā pirms Jonitas un Radutas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-04 09:41, pirms 14 gadiem
Iedeva puisim izdevību, kuru viņš neizmantoja. Vēl kādu varbūt iedos, bet, ja nebūs rezultāta, tad kas viņu sastāvā turēs? Nebūs jau Rapid tik spītīgi kā Dzavatjēri, kas lika šo sastāvā, lai arī no Višņakova un Špakova jēgas bija daudz vairāk.
Manuprāt, Gauračam Rumānijas čempionātā pagaidām nav, ko darīt, ja viņš nespēj Latvijas pieaugušo čempionātā vārtus regulāri gūt. Ja kāds ar viņu tur auklētos, kamēr viņš sasniedz vajadzījo līmeni, tad varbūt, bet treneris taču nebūs sev ienaidnieks, lai regulāri liktu sastāvā uzbrucēju, kas nevar vārtus gūt. Ja vien ir citi, kas var, protams.