Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rubinam un Karlsonam uzvara

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rubinam un Karlsonam uzvara
Ģirts Karlsons guva vārtus, bet tie netika ieskaitīti
www.inter.az

Šodien Azerbaidžānas futbola čempionātā pirmās spēles pēc pārtraukuma aizvadījušas Latvijas futbolistu pārstāvētās komandas. Andreja Rubina un Ģirta Karlsona "Inter" tika pie uzvaras, bet Genādija Soliņicina "Simurq" zaudēja.

Jau vakar ziņojām, ka atsācies Azerbaidžānas futbola čempionāts. Tāpat ziņojām, ka vakar pie uzvaras tika Pāvela Doroševa "Qabala", bet šodien laukumā izgāja vēl divas Latvijas futbolistu pārstāvētās komandas.

Genādija Soloņicina "Simurq" izbraukumā tikās ar vājāko čempionāta komandu "Karvan". Neskatoties uz to, ka favorīti bija "Simurq" spēlētāji, ar rezultātu 3:2 negaidīti uzvarēja mājinieki. Genādijs laukumā pavadīja visas 90 minūtes, bet ne ar ko ievērības cienīgu neizcēlās.

Veiksmīgāk klājas Baku "Inter", kas savā laukumā spēja ar minimālo 1:0 uzvarēt "Mugan", vienīgos vārtus gūstot otrā puslaika vidū. Ģrits Karlsons devās laukumā komandas pamatsastāvā un jau pirmajā puslaikā palaida garām lielisku iespēju gūt vārtus. Spēles izskaņā viņam vārtus gūt tomēr izdevās, bet tie netika ieskaitīti. Ģirts laukumā aizvadīja visu spēli, bet Andrejs Rubins mačam netika pieteikts.

Pēc 18 kārtām "Inter" ar 39 punktiem ieņem pirmo vietu, par trīs punktiem apsteidzot "Karabakh". Doroševa "Qabala" ar 29 punktiem ieņem sesto ailīti, bet Soloņicina "Simurq" ar 28 punktiem ir septītajā pozīcijā

Izmantotie resursi:
azerisport.az
pfl.az

  +2 [+] [-]

, 2010-02-03 18:38, pirms 14 gadiem
Kas ta Andrejam?

  +2 [+] [-]

, 2010-02-03 19:12, pirms 14 gadiem
Grigis rakstīja: Kas ta Andrejam?
Ar to pašu gribēju jautāt. Trauma vai kas?

     [+] [-]

, 2010-02-03 21:23, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Ar to pašu gribēju jautāt. Trauma vai kas?
vienkarsi vins ir komandas lideris un vina tika dota atputa