Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs tiek atzīts par labāko spēlē ar "Debrecen"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rudņevs tiek atzīts par labāko spēlē ar "Debrecen"
Artjoms Rudņevs "ZTE" komandā
Foto: www.nemzetisport.hu

Latvijas jaunais uzbrucējs Artjoms Rudņevs atzīts par komandas "ZTE" labāko spēlētāju zaudētajā mačā pret "Debrecen" (3:5). Par labāko viņu atzina komandas līdzjutēji.

Atgādināsim, ka Artjoms Rudņevs veiksmīgi aizvadīja spēli pret vienu no labākajām Ungārijas čempionāta komandām, pirmā puslaika vidū ar skaistu sitienu no metriem 17 gūstot vārtus. Komandai gan nācās samierināties ar zaudējumu - 3:5.

Pēc šīs spēles komandas līdzjutējiem bija iespēja balsot par sev tīkamāko spēlētāju. Balsojumā piedalījās 266 lietotāji, kuri ļoti pārliecinoši par labāko atzina tieši Artjomu, kurš ieguva vairāk kā 44% balsu. Tuvākais sekotājs Marians Sluka saņēma tikai nedaudz vairāk kā 10%.

Artjoms Rudņevs Ungārijas futbola čempionātā šosezon aizvadījis 13 mačus, izceļoties ar 11 vārtu guvumiem, kas viņu ierindo pirmajā vietā labāko bombardieru sarakstā. "ZTE" pēc aizvadītām 15 kārtām turnīra tabulā dala 4./5. vietu. Vadima Žuļeva "Lombard Papa" ieņem septīto vietu, bet Jevgēņija Kazuras "Nyíregyháza" atrodas pēdējā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
zte.hu

  +2 [+] [-]

, 2009-12-02 13:30, pirms 14 gadiem
Janem vera, ka daudz lidzjuteju bija no Latvijas

  +1 [+] [-]

, 2009-12-02 13:37, pirms 14 gadiem
domaaju ka pelniiti....labi nospeeleeja iepriekseejo speeli lai gan komanda zaudeeja...