Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Polijā no Rudņeva gaida lielu vārtu birumu, vismaz 20 vārtus

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Polijā no Rudņeva gaida lielu vārtu birumu, vismaz 20 vārtus
Artjoms Rudņevs
Foto: www.lechpoznan.pl

Jau Polijas futbola čempionāta 1. kārtā ar hattrick izcēlās Artjoms Rudņevs. Polijā spriež, cik gan vārtu viņš varētu gūt visas sezonas laikā, kā arī vērtē, kādas ir iespējas, lai Rudņevs no Polijas pārceltos uz spēcīgāku līgu.

Andžejs Juskovjaks, kurš kādu laiku bija "Lech" uzbrucēju treneris un strādāja arī ar Artjomu Rudņevu, kā arī savulaik spēlējis Polijas izlasē (39 spēlēs 13 vārti, 1992. gada Barselonas olimpisko spēļu vicečempions, rezultatīvākais spēlētājs turnīrā, kurā Polija izcīnīja sudrabu), uzskata, ka mūsu uzbrucējam jāgūst vismaz 20 vārti. Pēdējās divās sezonās Polijas čempionātā rezultatīvākie spēlētāji bijuši Roberts Levandovskis (18 vārti, Rudņeva priekšgājējs, kurš pirms gada pārcēlās uz Dortmundes "Borussia" un kļuva par Vācijas čempionu) un Tomašs Frankovskis (14 vārti), bet Rudņevs 1. kārtā devis cerību, ka patiešām varētu pārsniegt 20 vārtu robežu.

Juskovjaks saka: "Viņš sezonu sācis patiešām teicami, taču devis arī zīmi pārējiem, ka viņš jāsedz ciešāk. Artjoms ir patiešām lielisks uzbrucējs, tomēr pret "LKS" viņam bija atvieglots uzdevums, jo jaunpienācēju aizsardzība bija ļoti vāja. Mani intriģē, kā Rudņevs turpinās nākamajās kārtās. Patiesībā Rudņevs "Lech" ir vērtīgāks nekā bija Levandovskis. Bez Artjoma komandai uzreiz ir lielas problēmas uzbrukumā. Rudņevs ir tipisks uzbrukumu realizētājs, viņam ir jāsaņem laba piespēle. Pats sev momentus izkārtot viņš nespēj. Tāpēc viņa gūto vārtu skaits lielākoties būs atkarīgs no pussargu formas."

Iespējamo Polijas pamešanu, lai dotos uz spēcīgāku līgu, Juskovjaks vērtē šādi: "Atceramies Rudņeva atzīmēšanos Eiropas līgā, taču ar to var izrādīties par maz, lai kāds samaksātu sešus miljonus eiro. Pirmkārt, "Lech" šajā sezonā spēlēs tikai Polijas Ekstraklasē, bet mūsu līga nav spējīga kāpināt futbolista cenu. Pat, ja Rudņevs iesistu 30 vārtus, Poznaņas klubs tik lielu naudu [sešus miljonus] varētu neiegūt. Reāla un arī ļoti laba cena būtu 4-5 miljoni eiro. Galu galā arī izlasē Rudņevs daudz vārtu negūst."

Par "Lech" izredzēm šajā sezonā Juskovjaks izsakās optimistiski: "Visi atceramies, cik negatīvi pagājušajā sezonā uz "Lech" rezultātiem Polijas čempionātā iedarbojās Eiropas līga. Paskatīsimies tagad uz "Wisla" un "Slask" - šķita, ka Eirokausos un Ekstraklasē tās ir divas dažādas komandas. "Lech" ar savu svaigumu var daudz panākt."

Materiāla noslēgumā minēts, ka Rudņevs jau pirms sezonas solījis daudz vārtu un savus solījumus pilda jau ar pirmo spēli. Katrus vārtus viņš velta sievai un jaundzimušajai meitai - minēts, ka tā ir laba motivācija, lai ne tikai sasniegtu 20 vārtu robežu, bet arī pārsniegtu to.

Izmantotie resursi:
ekstraklasa.wp.pl

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +17 [+] [-]

, 2011-08-02 18:45, pirms 13 gadiem
Cerams ka LV izlase sāks spēlēt arī uz Rudņevu tad rezultāts arī būs.

 +24 [+] [-]

, 2011-08-02 18:48, pirms 13 gadiem
"Rudņevs ir tipisks uzbrukumu realizētājs, viņam ir jāsaņem laba piespēle. Pats sev momentus izkārtot viņš nespēj. Tāpēc viņa gūto vārtu skaits lielākoties būs atkarīgs no pussargu formas."

Par rezultativitāti izlasē šis citāts izsaka visu.

  +9 [+] [-]

, 2011-08-02 18:49, pirms 13 gadiem
YeTii rakstīja: Cerams ka LV izlase sāks spēlēt arī uz Rudņevu tad rezultāts arī būs.
Mums vajag labus pussargus, lai to panāktu. Patīk variants - Lukjanovs, Cauņa, Žigajevs, Višņakovs. Ja viņi visi būs formā, varētu būt arī rezultāts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-08-02 18:51, pirms 13 gadiem
Vēl tikai 17 un lieta darīta! Protams, ka tik viegli tas neies vis un katrā spēlē vārtus gūt neizdosies, bet sākums ir lielisks, tāpēc jāvēl, lai tāds būtu arī turpinājums. No Artjoma daudz sagaida ne tikai Polijā, bet arī Latvijā. Šo gan nevajadzētu uztvert kā spiedienu, bet gan kā motivāciju. Pērn viņš jau pierādīja, ka var būt līderis. Laiks to vēlreiz apliecināt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-08-02 18:59, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Mums vajag labus pussargus, lai to panāktu. Patīk variants - Lukjanovs, Cauņa, Žigajevs, Višņakovs. Ja viņi visi būs formā, varētu būt arī rezultāts.
Beidz, Laizāns ir stiligaks par visiem, vsm Starkovs ta uzskata

  +8 [+] [-]

, 2011-08-02 19:01, pirms 13 gadiem
Tieši tā. Būtu Rudņevs viens no tādiem uzbrucējiem, kas apspēlējot 2 vai vārāk aizsargus gūst vārtus, domājams, izlasē kādu bumbu pretinieka vārtos jau būtu ieripinājis.

  +4 [+] [-]

, 2011-08-02 19:05, pirms 13 gadiem
nu ja turpinās tāpat, tad vēl 6 spēles, un uzdevums izpildīts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-02 19:06, pirms 13 gadiem
Žēl, ka mums tāda problēma ar pussargiem, jo nopietnu klubu skauti aktīvi seko izlašu spēlēm un vārtu trūkums Rudņevam izlasē mav nekas vērtību ceļošs. Piemēram, Eduardo da Silva arī Arsenal tika, ne dēļ tā, ka viņš plosījās Horvātijas čempionātā, bet dēļ tā, ka bieži sita golus izlases rindās.

     [+] [-]

, 2011-08-02 19:08, pirms 13 gadiem
Līdz sezonas pusei iemočīs vismaz 20 un tad pāries uz spēcīgāku līgu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-08-02 19:31, pirms 13 gadiem
Poļiem ir 16 komandas - 30 spēles čempionātā?
Nu tad 90 goli jāiemauc!

     [+] [-]

, 2011-08-02 19:38, pirms 13 gadiem
Gribeju iemest tadu infu, ko ,iespejams, kads seit ari vel nezinaja:
Tvnet raksta, ka Gorksam esot pieskirts numurs...
Varbut tomer paliks QPR un uzspeles PL?

     [+] [-]

, 2011-08-02 19:44, pirms 13 gadiem
Mao Dzedun rakstīja: "Rudņevs ir tipisks uzbrukumu realizētājs, viņam ir jāsaņem laba piespēle. Pats sev momentus izkārtot viņš nespēj."

Kad reiz es uzrakstīju tādu komentāru (gandrīz identiskiem vārdiem), mani nosauca par nejēgu un teica, ka neko nesaprotu no futbola.
Pulats neko nesaprot no futbola. Piekrītu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-02 19:54, pirms 13 gadiem
NoIQ rakstīja: Gribeju iemest tadu infu, ko ,iespejams, kads seit ari vel nezinaja:
Tvnet raksta, ka Gorksam esot pieskirts numurs...
Varbut tomer paliks QPR un uzspeles PL?
Neils Varnoks nosaucis sastāvu 2011/12 sezonai

     [+] [-]

, 2011-08-02 20:00, pirms 13 gadiem
Mao Dzedun rakstīja: Ja Titāns tā saka, tad jau laikam tā arī ir


Da, nē, just everyday ordinary trolling.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-02 20:06, pirms 13 gadiem
bembists rakstīja: Žēl, ka mums tāda problēma ar pussargiem, jo nopietnu klubu skauti aktīvi seko izlašu spēlēm un vārtu trūkums Rudņevam izlasē mav nekas vērtību ceļošs. Piemēram, Eduardo da Silva arī Arsenal tika, ne dēļ tā, ka viņš plosījās Horvātijas čempionātā, bet dēļ tā, ka bieži sita golus izlases rindās.
Tas tiesa, bet spilgtāks piemērs ir Krievijas izlase pēc EURO 2008. Pirms tam bija tikai Sajenko Nirnbergā, bet tagad 4 krievi EPL!

  -1 [+] [-]

, 2011-08-02 20:30, pirms 13 gadiem
Assasinss' rakstīja: Tas tiesa, bet spilgtāks piemērs ir Krievijas izlase pēc EURO 2008. Pirms tam bija tikai Sajenko Nirnbergā, bet tagad 4 krievi EPL!
Bet pieradīt tā stabili neviens no viņem laukumā nevar vai negrib!
Aršavins pagājušās sezonas otro pusi, vienkārši izgāza, bija blāva ēna. 6 vārti līgā tomēr nav tas uz ko cerēja...bet, viņam jau ar tika brīžiem iešķiebta pussarga pozīcija, kas tomēr nav Aršavina mīļākā.
Žirkovam konkurence iekš Chelsea tik liela, ka lielākoties sēdēja rezervē+ pastāvīgās traumas. Līgā tā arī nav guvis vārtus.Redz, ka ziņo, ka atgriežoties it kā Krievijā.
Bilja it kā turas, bet tomēr pagrūti viņam Evertonā. 2 vārtī līgā.
Bet Pavu vispār Redknapps kaitina, tad pārdot grib, tad izīrēt, tad atkal negrib. Bet 10 vārti līgā tomēr ir labs sniegums!
Slēpts komentārs: Tumanovs

  -3 [+] [-]

, 2011-08-02 21:59, pirms 13 gadiem
Sooo Rudņev atkarīgs no pussargiem, kuru mums nav..

  -1 [+] [-]

, 2011-08-02 22:10, pirms 13 gadiem
Mao Dzedun rakstīja: "Rudņevs ir tipisks uzbrukumu realizētājs, viņam ir jāsaņem laba piespēle. Pats sev momentus izkārtot viņš nespēj."

Kad reiz es uzrakstīju tādu komentāru (gandrīz identiskiem vārdiem), mani nosauca par nejēgu un teica, ka neko nesaprotu no futbola.
Dīvaini, ka SC publika neredz elementāras patiesības, tak no visām viņa darbībām laukumā ir redzams, ka viņš ir tīrais "uzbrukumu noslēdzējs", kas pats par sevi nav slikti, bet tā nu sanāk, ka viņš ir atkarīgs no pussargiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-03 13:30, pirms 13 gadiem
Izlase viņam trūkst labu pussargu, kuri apgādātu ar piespēlēm un vēl nav ar verpakovski tik laba "ķīmija" izveidojusies, lai saprastos no pusvārda.