Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kļava nespēlē Roberto Karlosa debijā, poļiem un Vaņinam mači šodien

Andris Liepa
Andris Liepa

Kļava nespēlē Roberto Karlosa debijā, poļiem un Vaņinam mači šodien
Andris Vaņins
Foto: www.20min.ch

Vakar Oskara Kļavas pārstāvētā Mahačkalas „Anzhi” izstājās no Krievijas kausa izcīņas. Savukārt trīs Latvijas futbolistu divi pārstāvētie Polijas klubi kausa izcīņā cīnīsies šovakar, līdzīgi kā Andris Vaņins – Šveicē.

Vakar no Krievijas kausa izcīņas izstājās Oskara Kļavas Mahačkalas „Anzhi”, kas ar 2:3 piekāpās valsts čempionei Sanktpēterburgas „Zenit”. Šajā mačā „Anzhi” rindās debitēja slavenais brazīlietis Roberto Karloss, kurš aizvadīja pilnu spēli, savukārt Kļava palika uz rezervistu soliņa. Jāatzīmē, ka uzvarējusī „Zenit” komanda 1/4 finālā tagad tiksies ar Aleksandra Cauņas pārstāvēto Maskavas „CSKA”.

Šveices kausa izcīņas 1/4 fināla spēli šovakar plkst.20:00 aizvadīs Andra Vaņina „Sion”, kas izbraukumā Cīrihē tiksies ar „Grasshopper” – sienāži ir titulētākais Šveices klubs (27 čempionu tituli), taču šobrīd Šveices čempionātā ieņem pirmspēdējo 9. vietu (draud izkrišana), un kausa izcīņa ir turnīrs, ar kura palīdzību „Grasshopper” cer tikt Eirokausos. Uz to pašu, protams, cer arī Vaņins un „Sion”.

Visbeidzot kausa izcīņas mači norisināsies arī Polijā. Atšķirībā no Krievijas un Šveices šeit uzvarētāju attiecīgajā turnīra fāzē nosaka divu spēļu summā. Ļoti grūts uzdevums ir Artjoma Rudņeva pārstāvētajai „Lech” – 1/4 fināla atbildes spēlē izbraukumā plkst.21:30 jālūko uzveikt spēcīgā Varšavas „Polonia”, kurai mājās pirmajā mačā tika zaudēts ar 0:1. Tā kā arī „Lech” Eirokausi var aiziet gar degunu (čempionātā sliktas sekmes), šī spēle Rudņeva pārstāvētajai komandai ir ļoti svarīga. Tikmēr Ivana Lukjanova un savainotā Sergeja Kožana pārstāvētā Gdaņskas „Lechia” šovakar plkst.19:00 aizvadīs vēl tikai pirmo 1/4 spēli, uzņemot Polijas čempionāta negaidīto līderi Bjalistokas „Jagiellonia”. Lukjanovs pēc nopietnās slimošanas aizvadītajā nedēļas nogalē Polijas čempionāta mačā nāca laukumā uz maiņu, tā ka ir cerības, ka arī šodien viņu redzēsim spēlējam.

Vēl pieminēsim Daniilu Turkovu, kura ungāru vienība „ZTE” (klubs, kurā izsitās Artjoms Rudņevs) aizvadīs Ungārijas kausa izcīņas 1/8 fināla atbildes spēli pret „Vasas”. Intrigas gan šeit nekādas – pirmajā spēlē novembrī „ZTE” sagrāva pretinieku ar 6:0, un šodien atliek nokārtot formalitātes.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-03-02 14:30, pirms 14 gadiem
Vakar skatijos speli Anzhi - Zenit..Zheel ka Roberto Carlos,nav tas kas bija agraak .uz laukuma bija krietni lenaak par Zenit Pussargiem ..

     [+] [-]

, 2011-03-02 17:27, pirms 14 gadiem
OSKAR,nenokar degunu!CARL aizbrauca uz BRAZĪLIJU jo viņa laiks ir beidzies!!!

  +2 [+] [-]

, 2011-03-02 18:52, pirms 14 gadiem
Lai veicas visiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja