Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračam pirmais zaudējums sezonā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Gauračam pirmais zaudējums sezonā
Edgars Gauračs

Pirmo zaudējumu Itālijas dublieru čempionātā piedzīvojusi latviešu futbolista Edgara Gaurača pārstāvētā "Ascoli" komanda, kas ar 1:2 zaudēja "Frosinone".

Edgars Gauračs "Ascoli" dublieru rindās izgāja pamatsastāvā, laukumā pavadīja 60 minūtes, tad viņu nomainīja. "Ascoli" vārtus ielaida pirmā, taču līdz pirmā puslaika beigām panāca izlīdzinājumu. Otrajā puslaikā (80. minūtē) tomēr tika ielaisti vēl vieni vārti, kā rezultātā "Ascoli" dublieriem nācās ciest pirmo zaudējumu šosezon "Primavera" čempionātā.

"Tiku nomainīts tāpēc, ka fiziski nejutos tik labi - piecus mačus pēc kārtas laukumā esmu aizvadījis 90 minūtes, turklāt nedēļas vidū bija spēle Itālijas kausa izcīņā dublieriem. Tā ka divas spēles nedēļā sanāca," sarunā ar eSports.lv šovakar paskaidroja pats futbolists. Viņš arī atzina, ka komanda zaudējusi pelnīti, jo pretinieki pēc spēles bijuši labāki.

Četrās aizvadītajās spēlēs "Ascoli" kontā ir divas uzvaras, neizšķirts un zaudējums, savukārt Edgars guvis trīs vārtus četros mačos. Ar septiņiem punktiem četrās spēlēs "Ascoli" savā C grupā ieņem 3. vietu aiz "Lazio" un "Roma" dublieriem, kuriem ir pa desmit punktiem. Nākamo spēli "Ascoli" dublieri aizvadīs nākamsestdien, 8. novembrī, savā laukumā uzņemot "Salernitana" komandu, kurai četrās spēlēs viena uzvara un trīs zaudējumi.

     [+] [-]

, 2008-11-01 22:15, pirms 15 gadiem
mes tevi gaidam ka lielu speku pavasari izlasei!

  -4 [+] [-]

, 2008-11-01 22:16, pirms 15 gadiem
kape tikai tgt par winju kautko wareja dzirdet(izlasit)?

  +7 [+] [-]

, 2008-11-01 22:19, pirms 15 gadiem
atiz rakstīja: kape tikai tgt par winju kautko wareja dzirdet(izlasit)?
par vinu var jau ilgi un reagulari izlasiit

  -1 [+] [-]

, 2008-11-01 22:21, pirms 15 gadiem
Par viņu var lasīt pat vairāk un biežāk kā par Verpakovski vai kādu no citiem dūžiem. Nesaprotu, par kādiem nopelniem tāda uzmanība?

     [+] [-]

, 2008-11-01 23:48, pirms 15 gadiem
āris spāre rakstīja: Par viņu var lasīt pat vairāk un biežāk kā par Verpakovski vai kādu no citiem dūžiem. Nesaprotu, par kādiem nopelniem tāda uzmanība?
vins spele parejie ne! tagad kad morozs spele par vinu ari raksta!