Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Latvijas gada futbolists Gutkovskis pagarinājis līgumu ar Polijas klubu

Agris Suveizda

Latvijas gada futbolists Gutkovskis pagarinājis līgumu ar Polijas klubu
Vladislavs Gutkovskis. Foto: rakow.com

Polijas futbola klubs Čenstohovas "Rakow" pavēstījis par līguma pagarināšanu ar latviešu uzbrucēju Vladislavu Gutkovski un horvātu pussargu Franu Tudoru vēl uz diviem gadiem. Ar abiem vienošanās noslēgta līdz 2024. gada vasarai.

Gutkovskis "Rakow" pievienojās 2020. gada jūlijā un jau pirmajā sezonā tika pie sudraba medaļas un Polijas kausa, trofejas izcīnīšanu kaldinot ar pieciem vārtiem sešās spēlēs. Šosezon "Rakow" Ekstraklasē ieņem trešo vietu, par diviem punktiem atpaliekot no Ščecinas "Pogon" un par sešiem – no Poznaņas "Lech", bet Polijas kausā ir sasniegts ceturtdaļfināls.

Šosezon Gutkovskis Ekstraklasē gan sācis tikai septiņas spēles un kopumā 14 mačos guvis piecus vārtus. Pirms tam Gutkovskis četrarpus gadu pavadīja citā Polijas klubā "Nieciecza". Ekstraklases karjerā Gutkovskis ir sācis 69 no 101 spēles un guvis 23 vārtus, bet 1. līgā 50 mačos izcēlies 21 reizi.

Gan Latvijas Futbola federācijas, gan mediju balsojumā Gutkovskis pirmoreiz karjerā tika atzīts par Latvijas gada labāko futbolistu. Atlases ciklā Gutkovskis septiņās spēlēs guva trīs vārtus, un valstsvienības karjerā "Skonto" audzēknim 31 spēlē ir pieci vārti.


Izmantotie resursi:
https://rakow.com/aktualnosci/fran-...