Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkša komanda uz viļņa, Bulvītis debitē Šveicē

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Gorkša komanda uz viļņa, Bulvītis debitē Šveicē
Kaspars Gorkšs
Foto: skysports.com

Par Artjoma Rudņeva panākumiem nav dzirdējis tikai kurlais, taču futbolu šodien spēlējuši arī citi mūsu spēlētāji. Kā viņiem klājies, par to šai materiālā.

Kaspara Gorkša "Reading" šodien izcīnīja savu ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs. Latvijas izlases kapteinis, protams, visās spēlēs izgāja pamatsastāvā. Arī šodien, kad Redinga viesos pārliecinoši ar 3:0 uzvarēja "Milwall".

1. puslaikā Redingai bija liels pārsvars bumbas kontrolē un vadību deva krieva Pāvela Pogrebņaka gūtie vārti 39. minūtē. Pēc pārtraukuma viesi turēja minimālu pārsvaru, līdz 72. minūtē Gorkša partneris centra aizsardzībā Alekss Pīrss iesita pēc stūra sitiena. Vēl pēc brīža Daniels Viljamss uzstādīja galīgo rezultātu - 3:0. Gorkšam pilna spēle.

Pēc šī panākuma "Reading" vēl vairāk nostiprinājusies labāko sešiniekā. Ja "Reading" tikpat iespaidīgi turpinās, kas zina, varbūt vēl varēs pacīnīties par TOP2 un iekļūšanu Premjerlīgā "pa taisno". Šobrīd 2. pozīcijā esošajai QPR ir par deviņiem punktiem vairāk, kā arī mačs rezervē. 7. vietu "Reading" apsteidz par četriem punktiem.

Skotijā joprojām nav debitējis Vitālijs Maksimenko, kurš arī trešajā "Kilmarnock" spēlē palika rezervē. "Kilmarnock" kompensācijas laikā izrāva 2:2 pret "Ross County". "Kilmarnock" atrodas 8. vietā 12 klubu konkurencē.

Šveices Superlīgā "Aarau" rindās šodien debitējis Nauris Bulvītis. Mūsu aizsargs sākotnēji palika rezervē, tomēr iznāca uz maiņu 77. minūtē spēlē pret tabulas vidusdaļas komandu "St.Gallen". Pēc Bulvīša uznākšanas rezultāts vairs nemainījās - 1:1. "Aarau" saglabājusi 8. vietu 10 komandu konkurencē, esot tieši virs "Sion".

Andra Vaņina "Sion" šodien piedzīvoja devīto zaudējumu 18 spēlēs (50% zaudējumu procents), viesos ar 0:1 piekāpjoties "Zurich". Lai gan Siona ieņem tikai 9. vietu, tās aizsardzība ir 6. labākā līgā, un Vaņins ir ielaidis tikai par vieniem vārtiem vairāk nekā vicelīdere "Luzern".

Pārbaudes spēles

Vitālijs Jagodinskis šodien nospēlējis ceturto pārbaudes spēli pēc kārtas Kijevas "Dynamo" galvenajā komandā. Šodiena bija īpaša, jo pirmo reizi Jagodinskis iznāca sākumsastāvā. Tiesa, tam ir savs izskaidrojums - "Dynamo" aizvadīja maču arī vakar, un šodien kijeviešu galvenais treneris Oļegs Blohins vairumu no ierastā pamatsastāva spēlētājiem atpūtināja. Lai nu kā, Jagodinskis pret Bukarestes "Dinamo" nospēlēja 1. puslaiku un tajā viņa komanda vārtus neielaida (0:0). Kopumā mačs noslēdzās 3:1 Kijevas "Dynamo" labā.

Renārs Rode šodien izgāja uz maiņu 63. minūtē savas "Teplice" rindās pret Polijas "Zaglebie". Čehu komanda uzvarēja ar 2:1, un rezultāts kopš latvieša uznākšanas laukumā nemainījās. Alana Siņeļņikova "Banik" Turcijā aizvadīs trīs spēles un pirmā no tām būs rīt pret Romāna Grigorčuka trenēto "Chernomorets".

Oļega Laizāna "Enisey" šodien ar 0:3 zaudēja Lietuvas čempionei "Žalgiris", taču mūsu pussargs atkal nespēlēja. Ivana Lukjanova "Rotor" rīt tiksies ar Kazahstānas čempioni "Aktobe".

Eduardu Višņakovu "Widzew" šodien atpūtināja, bet Aleksejs Višņakovs neizmantoja izgājienu viens pret vienu, tomēr Lodzas komanda ar 3:0 uzvarēja "Sokół Aleksandrów". Pāvels Šteinbors nespēlēja Zabžes "Gornik" rindās 3:0 uzvarā pret Ukrainas Premjerlīgas vienību "Hoverla", toties šai pašā dienā nospēlēja 2. puslaiku spēlē pret rumāņu "Poli Timisoara" (0:0). Roberts Savaļnieks šodien nospēlēja pilnu spēli "Jagiellonia" rindās pret Taškentas "Pakhtakor" (0:1), taču diemžēl nepiedalījās otrajā šīs dienas "Jagiellonia" spēlē (pret "Vorskla"), kurā spēlēja potenciālais sākumsastāvs.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-01 22:06, pirms 11 gadiem
Prieks par Nauri!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-02-02 00:15, pirms 11 gadiem
ko domā redaktors par šo rakstu? varbūt tomēr vajag nedaudz uzlabot latviešu valodu... šobrīd tas ir nožēlojami. Piedod, autor!

  -1 [+] [-]

, 2014-02-02 11:10, pirms 11 gadiem
Oļega Laizāna "Enisey" šodien ar 0:3 zaudēja Lietuvas čempionei "Žalgiris", taču mūsu pussargs atkal nespēlēja.
Švaks rezultāts pārbaudes spēlei basketā,,,

     [+] [-]

, 2014-02-02 17:54, pirms 11 gadiem
Prieks par Jagodinski. Redzēsim, vai viņš paliks pie Blohina vai tomēr dosies atpakaļ uz rezervēm. Skaidrs, ka ielauzties Dynamo pamatsastāvā uzreiz ir visai nereāli, bet tas, ka Blohins viņu sauc uz pirmo komandu, vien parāda, ka Vitālijs ir gatavs Premjerlīgai un pa otro līgu ilgi vairs nemīcīsies.