Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

U-17 futbolisti uzvar Andoru

U-17 futbolisti uzvar Andoru
Latvijas U17 futbola izlase
Foto: lff.lv

UEFA Eiropas U-17 jauniešu futbola čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu 6. apakšgrupas turnīra trešajā spēlē Latvijas U-17 jauniešu futbola izlase (1999. gadā dzimušie un jaunāki spēlētāji) galvenā trenera Igora Stepanova vadībā piektdien uzvarēja vienaudžus no Andoras - 3:0.

Latvijas izlasē divus vārtus guva Viktors Čebotarjovs (53. un 65. minūtē), bet 60. minūtē precīzs bija Marko Regža.

Kvalifikācijas turnīru ar izcīnītiem trim punktiem Latvijas izlase noslēdza trešajā vietā, pirmie spāņi ar deviņiem punktiem, otrā vieta Polijai ar sešiem punktiem, bet ceturtā Andora bez izcīnītiem punktiem.

Nākamajai kvalifikācijas kārtai kvalificējās Spānijas un Polijas U-17 jauniešu futbola izlases.

Izmantotie resursi:
UEFA EČ U-17 kvalifikācija: Latvija uzvar...


, 2015-10-30 21:26, pirms 9 gadiem
Prieks, ka vismaz uz pozitīvas nots pabeidzām šo ne pārāk veiksmīgo kvalifikāciju. +/- jau viss kā bija gaidāms, tomēr bija cerība, ka ar poļiem pacīnīsimies. Tā spēle sabojāja turnīra sākumu, bet pēc tās līkne tomēr uz augšu.
, 2015-10-30 21:39, pirms 9 gadiem
u-17 hokeja izlase butu pie top ziņam..
futbola knapi rakstu sagrabina
, 2015-11-01 19:44, pirms 9 gadiem
Redzēsim, vai lielie spēs atkārtot
Marians Pahars. Foto: Sanita Ieva Sparāne
4

Pahars: "Nepatīk Kalna preses konferences, patīk, kā viņa komanda spēlē"

Viktors Morozs un Jurģis Kalns ir divi vietējie speciālisti, kuri tuvākā vai tālākā nākotnē būs gatavi vadīt Latvijas izlasi, intervijā žurnālam Sporta Avīze pauda Latvijas futola leģenda un kādreizējais valstsvienības galvenais treneris Marians Pahars.
Latvijas U17 izlase. Foto: LFF

Latvijas U-17 atspēlē divus vārtus Baltijas kausa ievadā

Rīgā notiekošo Baltijas kausa izcīņas turnīru Latvijas U-17 jauniešu izlase trešdien sāka ar neizšķirtu pret Lietuvu – 2:2 (1:2).
Andrejs Cigaņiks un Paulo Nikolato. Foto: LFF
7

Latvija FIFA rangā palaiž garām Lietuvu un nokrīt par divām pozīcijām

Aktuālajā FIFA rangā Latvijas futbola izlase ir zaudējusi divas pozīcijas, šobrīd atrodoties 138. vietā. Garām palaistas Lietuva un Kuveita, bet apsteigta Fēru salas, kam veselu sešu vietu kritums. Ranga līdere joprojām ir Argentīna, kam seko Francija un Beļģija.