Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Ķigurs nākamajos divos mačos Latvijas izlasei palīdzēt nevarēs

Rolands Eliņš

Ķigurs nākamajos divos mačos Latvijas izlasei palīdzēt nevarēs
Mārtiņš Ķigurs. Foto: FK Liepāja

Latvijas Futbola federācija paziņojusi, ka Latvijas izlases sastāvā nākamajās divās spēlēs nebūs Mārtiņa Ķigura, kuram radušās "veselības problēmas".

Mārtiņš Ķigurs Latvijas izlasē aizvadījis deviņas spēles, bet vakardienas mačā pret Melnkalni nemaz nebija 23 spēlētāju pieteikumā. Kā šodien norāda Latvijas Futbola federācija, Ķigurs nevarēs doties izbraukumā uz spēlēm pret Nīderlandi un Turciju. LFF to paskaidro ar futbolista veselības problēmām, nekonkretizējot, vai "Liepājas" spēlētājam ir trauma vai slimība.

Latvijas izlasei nākamais mačs paredzēts sestdien, 27. martā, kad viesos būs jātiekas ar titulēto Nīderlandes izlasi, mūsu grupas favorīti, kas savā pirmajā spēlē gan cieta zaudējumu.

Latvijas izlases sastāvā mačā pret Melnkalni iztrūka arī Kaspara Dubras un Vladislava Gutkovska. Treneris Dainis Kazakevičs pēc vakardienas spēles norādīja, ka šobrīd nevar sniegt atbildi par to, kāda būs viņu situācija Nīderlandē, taču Dubras un Gutkovska došanos laukumā novērtēja ar 50:50.

  +3 [+] [-]

, 2021-03-25 16:04, pirms 3 gadiem
Latvijas izlasei nākamojos divos mačos nekas nevar palīdzēt!

  +1 [+] [-]

, 2021-03-25 17:26, pirms 3 gadiem
🤣. Kazladojevs tāpat būs apmierināts. 0-5pret holandiešiem stabili

  -2 [+] [-]

, 2021-03-25 21:49, pirms 3 gadiem
Žēl, Ķigurs viens no retajiem lietaskokiem, lai veseļojas, ja tas tā. Bet, tā kā Izlases Trenneris mums tāda Princese, nebūtu brīnums par citiem iemesliem

     [+] [-]

, 2021-03-26 09:39, pirms 3 gadiem
ķigurs viens no tehniskākiem Latvijas futbolistiem, bet nākošajās divās izbraukuma spēlēs vajadzētu vairāk dot iespējas tiem, kuri ar Melnkalni nespēlēja, vai nāca beigās uz maiņu.(Krollis, Dāvis, Kārkliņš, Jaunzems)
Cerams, ka varēs spēlēt Gutkovskis un Dubra!

     [+] [-]

, 2021-03-26 13:12, pirms 3 gadiem
Nezinu aizkulises, bet pateikšu savu versiju, varbūt aplamu, bet versiju.

Dainis viņam tāpat neuzticas - pārāk tehnisks, pietiekami liels potenciāls, lai Dainis tādam ļautu atvērties, kļūt par līderi. Labāk likt Kārkliņu, Jaunzemu, tur uzreiz redzams, ka lieli meistari nekad nebūs, vienmēr būs atkarīgi no Daiņa labvēlības.