Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Jagodinskis kritizē Kazakeviču: ''Kamēr futbolu vadīs cilvēks, kuram nav ne rakstura, ne olu, mums nav par ko runāt''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Jagodinskis kritizē Kazakeviču: ''Kamēr futbolu vadīs cilvēks, kuram nav ne rakstura, ne olu, mums nav par ko runāt''
Vitālijs Jagodinskis. Foto: FK RFS

Ar kritiku Latvijas futbola galvenā trenera Daiņa Kazakeviča virzienā sociālajā tīklā ''Twitter'' vērsies RFS komandas aizsargs Vitālijs Jagodinskis. Viņš paudis, ka spēle pret Igauniju bijusi šausmas un, kamēr pie izlases vadības atradīsies cilvēks, kurš futbolu redzējis no lidmašīnas, viņam īsti nav par ko runāt.

Ar kritiku Daiņa Kazakeviča virzienā sociālajā tīklā ''Twitter'' šodien vērsies RFS aizsargs Vitālijs Jagodinskis, kuru latviešu speciālists uz izlasi konsekventi nav izsaucis.

''Es domāju, ka tas ir cirks, tās ir šausmas,'' atbildot uz Latvijas Futbola federācijas publicēto par spēles rezultātu Baltijas kausa spēlē pret Igauniju rakstīja Jagodinskis. ''Bet tā ir ņirgāšanās. Kamēr futbolu vadīs cilvēks, kurš futbolu redzējis no lidmašīnas, kuram nav ne rakstura, ne olu un kamēr izlasē spēlēs ērti futbolisti nevis tie labākie, tad mums nav par ko runāt,'' turpināja aizsargs. Uz repliku, ka pēc šādiem izteikumiem Vitāliju uz izlasi vairs jau nu noteikti nesauks, Jagodinskis atbildi parādā nepalika: "Kurš teica, ka es braukšu uz izlasi pie tā fizruka." Vēl pirms spēles sākuma Jagodinskis uzsvēra, ka viņš nav vienīgais, kurš būtu jāizsauc, bet Kazakeviča labvēlību nav izpelnījies.

''Bet es jau arī neapšaubu Vitālija kvalitātes. Izvēle šobrīd ir par labu Kasparam – kā pamatsastāva reālam kandidātam – un pārējiem centra aizsargiem, kuri ir izsaukti. Neko jaunu vairs nepastāstīšu. Kad situācija būs nobriedusi, kad redzēšu, ka izvēle izlasē ir neapšaubāmi par labu Vitālijam, tad varam arī atgriezties pie šīs tēmas. Nekādu dziļāku komentāru nav. Tā ir mana izvēle par labu konkrētajam spēlētājam. Kaspars Dubra manā vadībā izlasē ir nospēlējis ļoti daudz spēļu – ļoti veiksmīgi, rezultāti ir pozitīvi, un viņš nav licis man, izlases trenerim, šaubīties par savu kvalitāti. Tajā pašā laikā absolūti piekrītu, ka arī Vitālijs ir kvalificēts spēlētājs. Vēlreiz atkārtošu, ka nekādu citu zemūdens akmeņu nav kā vien viņa spēja iederēties spēles modelī un pieņemt vai nepieņemt attiecīgo lomu izlasē,'' septembra beigās par Jagodinska situāciju teica pats galvenais treneris.

  -2 [+] [-]

, 2022-11-16 22:22, pirms gada
Beidzot kāds pasaka taisnību!

  +1 [+] [-]

, 2022-11-16 22:31, pirms gada
Normāla vīru valoda. Un ar lieliskiem, precīziem salīdzinājumiem. Bet nav jau arī mums dučiem to izcilo futbola tīrradņu, kuri nu būtu turēti aiz sētas, neņemot viņus izlasē. Nav viņu!!!

  +6 [+] [-]

, 2022-11-16 22:39, pirms gada
Jā, šo vatņiku tik vajag atbalstīt. Twitterī pat savu vārdu raksta ar krievu burtiem.

  +3 [+] [-]

, 2022-11-16 22:44, pirms gada
Trenera Kazakeviča kvaltitātes caurmērā atbilst kopējam mūsu futbola līmenim. Tas ir viens. Otrs - salīdzinājums ar mājas būvniecību. Jo nekvalitatīvāki materiāli, jo jābūt labākam tam meistaram (trenerim), lai sasniegtu maksimāli labāko rezutātu. Vai Kazakevičs tāds ir? Diez vai. Trešais - Jagodinskis tādā veidā pauž savu aizvainojumu par to, ka Kazakevičs viņu nesauc uz izlasi. Līdz ar to viņš nav neitrāls, un viņa viedoklis - dziļi subjektīvs pēc definīcijas.

  -1 [+] [-]

, 2022-11-16 22:48, pirms gada
pilnīgi pa 100%piekrītu Jagodinskim..kamēr galvenais būs šitais ērms ne treneris izlasi neatbalstīšu..pret čaļiem nav pretenziju.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-16 22:56, pirms gada
Nu ko Vitjok, tu izlase gribi spelet? Latvijas vai ne? Nu tad nah.ujam tu savu vardu raksti krievu valoda sava Twitter? Tu tak esi krievelis kurs vienkarsi nav priecigs ka Dainis izlasi ir padarijis latvisku, nacionalu, patikamu. Man ka izlases fanam ir svarigi ka taja spele latviesi, vai nu krievu izcelsmes kuri ciena Latviju. Ja tu cienitu, tu savu vardu nerakstitu kaiminzemes alfabeta. Vai ne ta? Ta ka nedirs Dainim virsu. Atradies de baigais spilers, tu kur Barca vai Minhene spele? Šestjorka.

  +4 [+] [-]

, 2022-11-16 23:05, pirms gada
Vitālij, vitjuha.... vitaljaga. kaadi labaakie nespeelee? Tu?

  +3 [+] [-]

, 2022-11-16 23:32, pirms gada
Nesaprotu ko viņš tur kunkst.
Izlase uzvarēja komandu, kas ir daudz augstāk rangā.
Un tad kad pats viņš spēlēja izslasē, tad izlases rezultāti bija pilnīgā..

  -1 [+] [-]

, 2022-11-16 23:44, pirms gada
es jau ari teicu ka kaza neder latvijas izlase

  +5 [+] [-]

, 2022-11-17 00:02, pirms gada
Kur šis jago lempis spēlē? Real Madrid?
Nē? Ā, nu tad tā bija tualete, kas noburkšķēja...

     [+] [-]

, 2022-11-17 00:06, pirms gada
P is nah uj jagodinski 4 škiras eksemplar

  +4 [+] [-]

, 2022-11-17 00:17, pirms gada
Kad Jagodinski neglauda pa spalvai, tā uzreiz kāds cits vainīgs, un nevis pats. Ja nekļūdos, tad šis nav pirmais treneris, kuru Jagodinskis zākā.
Hm, un kā mums sastāv ar Jagodinski kā spēlētāju? Vai, vai! Neko izcilu viņa karjera neatrodu. 😁

  +1 [+] [-]

, 2022-11-17 06:16, pirms gada
Taisnība jau ir par fizruku! Tik ja šito būtu pateicis kāds normāls pipars, ne jau šitas kas viš tur, ne aizsargs ne futbolists.

     [+] [-]

, 2022-11-17 07:47, pirms gada
Taisnība vien ir,tikai ar šo izteikšanos futbolists būs parakstījis sev spriedumu.Tāda tā pasaule ir.

  +3 [+] [-]

, 2022-11-17 09:15, pirms gada
Nu kāds te ir ne pa jokam aizsvīlies

  +4 [+] [-]

, 2022-11-17 09:56, pirms gada
Jagodinskis saņēmis drosmi no Ronaldo😆

  +2 [+] [-]

, 2022-11-17 12:06, pirms gada
KDubriks rakstīja: Taisnība jau ir par fizruku! Tik ja šito būtu pateicis kāds normāls pipars, ne jau šitas kas viš tur, ne aizsargs ne futbolists.
Kura tad te ir taisnība? Izlase ar Daini beidzot ir izgājusi no bedres, kurā atradās vairākus gadus pēc Pahara aiziešanas. Aizmirsām jau smagos zaudējumus citu treneru laikos?

Dainim kā jebkuram trenerim ir tiesības izvēlēties spēlētājus, kuri spēlēs konkrētajā spēlē. Punkts!

  -1 [+] [-]

, 2022-11-17 12:32, pirms gada
Lex_X rakstīja: Kura tad te ir taisnība? Izlase ar Daini beidzot ir izgājusi no bedres, kurā atradās vairākus gadus pēc Pahara aiziešanas. Aizmirsām jau smagos zaudējumus citu treneru laikos?

Dainim kā jebkuram trenerim ir tiesības izvēlēties spēlētājus, kuri spēlēs konkrētajā spēlē. Punkts!
Par "iziešanu no bedres" (lol) var vairāk pateikties Nāciju līgas izveidei 2018. gadā, kas deva iespēju papelnīt uzvaras pret visādiem punduriem, un šogad pat (knapi) uzvarēt līdz šim vājākajā mums tikušajā grupā.

Nākamgada EČ kvalifikācija parādīs, kas ir kas.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-17 17:01, pirms gada
Malacis.Nebaidās teikt taisnību.Ja visi ,kuri tā domā, nebaidītos par siltajām vietām,jo sevišķi žurnālisti,tad futbols paceltos citā līmenī.Cienu drosmīgus un atklātus cilvēkus.Tas ka tagadējais ''vektors'' neatbilst izlases trenera kvalifikācijai ,to pateiktu daudzi treneri,ja nečurātu biksēs.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-17 17:33, pirms gada
Mums ir łoti maz labi futbolisti, turklãt traumèts Gutovskis, viens no labãkiem Ķigurs tikko péc smagas traumas atsãcis treniñus, nebija arî Tobers, tãtad 3 potenciãlie lideri.
Bet prieks, ka komanda kłuvusi latviska un to var saukt par Latvijas nacionãlo izlasi!
Tãs agrãkãs kur valdîja krievełi bija tieśãm apkaunojums.

     [+] [-]

, 2022-11-18 09:37, pirms gada
Šitais rusņaks ir īsts team breaker, no iekšas veido ļoti nelabvēlīgu gaisotni.