Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Lāgerbeks: "Bijām viennozīmīgi labākā komanda laukumā"

Lāgerbeks: "Bijām viennozīmīgi labākā komanda laukumā"
Lāšs Lāgerbeks
Foto: AP/Scanpix

Islandes valstsvienība galvenais treneris un spēlētāji snieguši komentārus par 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra maču, kurā islandieši Rīgā ar 3:0 pārspēja Latvijas izlasi.

"Nevaru nosaukt vienu konkrētu iemeslu mūsu uzvarai - tādi bija vairāki. Taču šovakar mēs viennozīmīgi bijām labākā komanda laukumā, mēs kontrolējām spēli no sākuma līdz beigām," norādīja Islandes izlases galvenais treneris Lāšs Lāgerbeks. "Mēs zinājām, ka šī spēle nebūs viegla. Protams, pirmie gūtie vārti mums ļoti palīdzēja. Bet sarkanā kartīte mūsu dzīvi padarīja vienkāršāku."

"Es cienu Latvijas izlasi, tā ir laba komanda, spēcīga tieši fiziskajā ziņā. Un es nevaru teikt, ka Latvijas izlase šodien spēlēja slikti. Tā bija labi organizēta komanda - tiklīdz viņi zaudēja bumbu, tā centās to atgūt. Pirms puslaika pārtraukuma mēs izveidojām trīs pusizdevības, bet nespējām gūt vārtus. Tomēr mēs bijām pacietīgi, izdarījām spiedienu uz viņu aizsargiem un padarījām viņu dzīvi sarežģītāku," turpina Lāgerbeks.

"Esam uzvarējuši pirmajās divās kvalifikācijas turnīra spēlēs, taču mūsu apakšgrupu joprojām ir ļoti spēcīga. Runājot par mūsu izredzēm kvalificēties finālturnīram, nekas vēl nav skaidrs, priekšā ir vēl astoņas spēles," piebilda treneris.

Tikmēr pussargs Almārs Bjardnasons izteicās, ka Latvijas izlasei izdevies teicami aizsargāties, taču islandieši spēles beigu daļā atalgoti par pacietību. "Gilfī Sīgurdsons guva skaistus vārtus. Ja tā būtu datorspēle, tad es izvēlētos spēlēt ar viņu. Pirmdien mūs gaida smaga cīņa pret Nīderlandi. Tas vairo spriedzi. Tomēr mēs spēlēsim savā laukumā, tādēļ noteikti centīsimies izcīnīt vēl vienu uzvaru."

Izmantotie resursi:
uefa.com
433.is

  -2 [+] [-]

, 2014-10-11 12:29, pirms 10 gadiem
Ja godīgi Islandieši par sevi nedaudz sabojāja priekšstatu šijā spēlē, krīt pie katra kontakta, simulē un vārtās pa zemi kā lupatas, pretīgi ka cilvēki šādi ir sabojājuši futbolu

  +2 [+] [-]

, 2014-10-11 14:36, pirms 10 gadiem
"tiklīdz viņi zaudēja bumbu, tā centās to atgūt"
Redziet, cilvēki,nav nemaz tik traki ar to futbolu Latvijā.
Kaut kāda primatīva domāšana tur ir tajā visā...

  -1 [+] [-]

, 2014-10-11 15:12, pirms 10 gadiem
Nekas, Nīderlande ierādīs viņiem vietu. Valsts ar 300 000 iedzīvotāju.., būs pretī kārtīgs pretinieks, un blondie saplīsīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-10-11 17:56, pirms 10 gadiem
Nevar nepiekrist, novelu Islandei kvalificeties, smagi stradajosa komanda

  -2 [+] [-]

, 2014-10-11 18:15, pirms 10 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: "tiklīdz viņi zaudēja bumbu, tā centās to atgūt"
Redziet, cilvēki,nav nemaz tik traki ar to futbolu Latvijā.
Kaut kāda primatīva domāšana tur ir tajā visā...
Ja ari Latvijai bija kaut-kads plans tad tas nostradatu tikai lenaka spele, Islandiesi skreja ka zirgi visu speli, neviens neslinkoja veikt izravienus bumbas sanemsanai.
Musejiem jastrada pie fiziskas sagatavodibas.
But sikstam divcinas ir labi, bet ta ir krietni par maz uzvarai

     [+] [-]

, 2014-10-11 18:25, pirms 10 gadiem
britiw_h-side rakstīja: Ja ari Latvijai bija kaut-kads plans tad tas nostradatu tikai lenaka spele, Islandiesi skreja ka zirgi visu speli, neviens neslinkoja veikt izravienus bumbas sanemsanai.
Musejiem jastrada pie fiziskas sagatavodibas.
But sikstam divcinas ir labi, bet ta ir krietni par maz uzvarai
Mums ir jāveic futbola reforma, vecīt Kāds tur fiziskais?? Tikai tagad var redzēt PSR klibā kumeļa sekas uz Eiropas progresējošā futbola fona. Un nevajag sākt par resursiem... ISLĀNDĒ IR 300 000 IEDZĪVOTĀJI!

     [+] [-]

, 2014-10-11 18:29, pirms 10 gadiem
Varētu sākt ar Guņas "mandāta" nolikšanu

     [+] [-]

, 2014-10-11 18:42, pirms 10 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Varētu sākt ar Guņas "mandāta" nolikšanu
GUŅA ATKĀPIES!!!