Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Video: Ontužāns: "Nezinu, kāpēc Latvijas izlases rezultāti ir tik slikti..."

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks
Pēc Latvijas nacionālās futbola izlases fiasko Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē pret Slovēniju Sportacentrs.com uz sarunu aicināja trīs centra aizsargus Kasparu Dubru, Mārci Ošu un Vitāliju Jagodinski, kā arī izlases debitantu Danielu Ontužānu.
Vērtējums: +7

  +4 [+] [-]

, 2019-06-11 05:43, pirms 5 gadiem
Jocīgi... Pasaules reitingā it kā esam salīdzinoši augstu, bet laukumā nekādi neizdodas pietuvoties Gibraltāra sniegumam, par Luksemburgu šobrīd vispār nerunāsim. Vīri! Gibraltārs spēlēja Īrijā un zaudēja ar 0:2. Kad Latvijai pienāks tie labie laiki, kad mēs beidzot vismaz savā laukumā zaudēsim ar cienīgu rezultātu?

  -2 [+] [-]

, 2019-06-11 05:50, pirms 5 gadiem
Ontužāns tak runājot latviski un krieviski, kāpēc intervijā angliski? Kautrējās, ka akcents vai kas?

     [+] [-]

, 2019-06-11 07:32, pirms 5 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Ontužāns tak runājot latviski un krieviski, kāpēc intervijā angliski? Kautrējās, ka akcents vai kas?
Ko tu gribi no čaļa, kurš visu mūžu dzīvo Vācijā, ja pat vietējie kadri runā šādi : centāmies kaut vismaz PROBOVATS spelet futbolu. Jautājumi lieki, paldies un uzredzēšanos.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-11 08:09, pirms 5 gadiem
Likvidējiet virslīgā leģionāru limitu,lai arī mājās būtu konkurence,kura rezultātā puikas varbūt iemācītos cīnīties par vietu satāvā un arī laukumā.Dzīvojot siltumnīcas apstākļos,tas nav iespējams.Domāju,ka šis noteikti ir viens no iemesliem,kāpēc esam kļuvuši tik vāji.Otrais iemesls ir tas,ka gribam šobrīd spēlēt citādu futbolu,nekā agrāk,bet materiāla tam nav.Rezultātā čiks.Nav vairs ne aizsardzībae,ne uzbrukuma.Nav nekā,kā filmā teica"bankrats"

 +10 [+] [-]

, 2019-06-11 08:46, pirms 5 gadiem
andzadzo2008 rakstīja: Ko tu gribi no čaļa, kurš visu mūžu dzīvo Vācijā, ja pat vietējie kadri runā šādi : centāmies kaut vismaz PROBOVATS spelet futbolu. Jautājumi lieki, paldies un uzredzēšanos.
Viņam pat tā anglene līdzīga vāciešiem. Un vispār labi apguvis Bayern sabiedrisko attiecību skolu - ļoti diplomātiski atbildēja uz visiem jautājumiem.

  -2 [+] [-]

, 2019-06-11 10:18, pirms 5 gadiem
andzadzo2008 rakstīja: Ko tu gribi no čaļa, kurš visu mūžu dzīvo Vācijā, ja pat vietējie kadri runā šādi : centāmies kaut vismaz PROBOVATS spelet futbolu. Jautājumi lieki, paldies un uzredzēšanos.
man izklausījās pēc "probēt", ko izmanto liela daļa latviešu sarunvalodā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2019-06-11 12:44, pirms 5 gadiem
fizisskā sagatavotība 0, vispā neviens nevar paskriet.

  -1 [+] [-]

, 2019-06-11 13:39, pirms 5 gadiem
>>>Artems Bruvers
Pirms raksti savas kārtējās pērles,paskaties Lietuvas A komandu pieteikumus,kur Eiropas savienību pilsoņi neskaitās leģionāri.Daudz viņiem,rasist,ir to,kurus tu nosauci dzīvnieku vārdā.Kādu efektu vai ļaunumu šis lēmums nodarīs nacionālai izlasei,to redzēsim tikai pēc vairākiem gadiem.Katrā ziņā šī brīža leģionāru limits,kurš jau valda vairāk kā divdesmit gadus,šī brīža Latvijas futbolistu paaudzei par labu,kā redzams nav nācis.Tāpēc vajag kaut ko mainīt.

  +2 [+] [-]

, 2019-06-11 14:14, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Algunopītim dikti gribās Latvijas Virslīgas pārtapšanu par trešās šķiras pērtiķu līgu
Tieši tāds būtu iznākums leģionāru limita atcelšanai, nevis pēkšņa vietējo kadru motivācijas un meistarības celšana Pērtiķi izkonkurēs mūsējos nevaruļus/negribuļus un LV Futbolam kā tādam būs pielikts trekns PUNKC!
Pirms ko tādu raksti, vispirms padomā par sekām, citādi vēl kādas drošības institūcijas sāks par tevi interesēties. Pēc manas dziļākās pārliecības, pret tādiem, kas līdzīgi tev atļaujas šāda veida publiskus rasistiskus izteikumus, jāvēršas visstingrākajā veidā ar visu likumu bardzību!

  -3 [+] [-]

, 2019-06-11 14:42, pirms 5 gadiem
Jā un vēl .Man nebija slinkums paanalizēt Lietuvas A līgu,kur jau otro sezonu Eiropas Savienības pilsoņi neskaitās leģionari un mūsu virslīgu. Un dabūju interesantus skaitļus.Paskaitīju,cik katrā komandā vietējie spēlētāji nospēlējuši vismaz 50% spēļu un iznāk ,ka šobrīd Latvijas virslīgā katrā komandā vidēji 50% spēļu ir nospēlējuši aptuveni deviņi spēlētāji ar Latvijas pasi,bet Lietuvas A līgā astoņi spēlētāji ar Lietuvas pasi.Iznāk ,ka nemaz tie eiropieši tā uz mūsu čempionātiem neraujās.Šis vēl viens arguments tiem,kuri baidās no leģionāra statusa atcelšanu Eiropas savienības pilsoņiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-06-11 15:20, pirms 5 gadiem
arturiks1992 rakstīja: Vai zināji ka melnie uzbrūk Āfrikā dzīvojošajiem baltajiem, ne tikai vārdiski

Bet mums redz jābūt tolerantiem
Tas jau nav arguments, ka mums vajadzētu ikdienas attiecībās rīkoties tāpat. Senais princips "zobs pret zobu", "acs pret aci" nekur neved, vien rada savstarpējas konfrontācijas spirāli. Bet runājot par Āfrikas valstīm, kur tiek novērots tā saucamies melnais rasisms, būtu pielietojamas Eiropas Savienības ekonomiskās sviras. Nav noslēpums, ka ES lielas summas investē Āfrikas kontinentā. Tām valstīm, kuru valdības netiek ar šo galā, ekonomiskā palīdzība būtu vienkārši jāpiegriež, kamēr problēma netiek atrisināta. Citādi vietējās korumpētas valdības tur nav ieinteresētas neko darīt, jo nauda tāpat ienāk no bagātā Eiropas "onkuļa", Ķīnas vai vel no citurienes.

     [+] [-]

, 2019-06-11 15:56, pirms 5 gadiem
Ošs jāliek par kapteini Dubras vietā. Viņš intervijā ir dusmīgs un varētu grūtā brīdi uzbļaut un sapurināt komandu, Dubra pārāk mierīgs.

Attiecībā uz leģionāriem pirms pusgada jau nolēma atteikties no jēdziena "leģionārs" un ieviest jēdzienu "asociācijā sagatavots spēlētājs", kas varētu būt jebkādas pilsonības spēlētājs. Un laukumā vienlaikus varētu būt pieci asociācijā gatavotie spēlētāji un seši citi futbolisti. https://www.tvnet.lv/6462657/ar-202...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-06-11 18:22, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Atradis ar ko mani biedēt! Jau kuro gadu gaidu slavenā pērtiķbola fuņa Resnā Putna sūtīto Igaunijas interpolu Kāpēc tieši Igaunijas? Izrādās, SC portāls reģistrēts ir tieši tur, savukārt pats es Francijā dzīvoju Interesanti, pēc KURAS valsts likumdušanas un KURĀ konkrēti valstī pret mani varētu tikt izvirzīta apsūdzība? Kādā veidā tiks organizēta mana ekstradīcija un kurš gribēs iespringt (visa tā padarīšana nav lēts prieks), ja reālās cietušās puses NAV (ja nav cietušās puses, nav arī krimināllietas, vēl jo vairāk tādas, kur būtu interpols jāiesaista)? Pats domā, pirms raksti, nožēlojamais liberasts, pērtiķu tiesību aizstāvis, Baltās Rases interešu nodevējs!
Mazais rasist, kam plate iesprūdusi uz pērtiķiem - priecājies, ka tavā Francijā policija nesaprot latviski.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hate_...

  -3 [+] [-]

, 2019-06-11 18:23, pirms 5 gadiem
arturiks1992 rakstīja: Vai zināji ka melnie uzbrūk Āfrikā dzīvojošajiem baltajiem, ne tikai vārdiski

Bet mums redz jābūt tolerantiem
Kas mums par daļu gar Āfrikas likumiem un to pārkāpumiem? Mums ir savi un tie paredz vērsties pret tiem, kuri sabiedrību cenšas pārliecināt par dažādu cilvēku grupu līdzvērtīgumu dzīvniekiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2019-06-11 19:29, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Likvidējiet virslīgā leģionāru limitu,lai arī mājās būtu konkurence,kura rezultātā puikas varbūt iemācītos cīnīties par vietu satāvā un arī laukumā.
Hmm, interesanti. Milzīga virslīgas problēma ir pārāk lielā konkurence. 5 no 9 (pirms tam pat tikai 8) komandām praktiski var cīnīties par titulu, bet pārējām trīs ir jācīnās par izdzīvošanu, tā kā gandrīz katra spēle Virslīgā ir izšķiroša. Un tas liek komandām uz katru maču likt stiprāko komandu, pilnībā ignorējot jaunos spēlētājus, kam ir vajadzīga spēles prakse. No U19 izlases, kas pirms nedaudz vairāk nekā gada izcīnīja ļoti respektablu vietu Eiropā, cik tad mums Virslīgā vispār dabū minūtes? Tas pats Marko Regža, kas skaistu hattriku pret Ungāriem iesita, šosezon tika nosūtīts uz 1. līgu, to pašu, kurā 15 vai 16 gadu vecumā jau sita golus. Nav viņam ko tur darīt, bet iespējas progresēt labākā līmenī vienkārši netiek piedāvātas.

Bet izskatās, ka pēc tavas idejas, vēl vairāk palielinot konkurenci Virslīgu komandu sastāvos būs labāk.

Es uzskatu, ka vajag vēl vairāk palielināt komandu skaitu Virslīgā. Uzskatu, ka palielināšana šosezon līdz 9 ir bijusi pozitīva un paplašināšanas turpināšana būs ļoti labs solis. Jā, sākumā būs vairāki 5:0, 6:0, bet ar laiku tas līmenis izlīdzināsies. Valmierai jau otrajā sezonā iet diezgan solīdi, kā arī Daugavpils ir bijusi laba.

     [+] [-]

, 2019-06-11 21:25, pirms 5 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Ontužāns tak runājot latviski un krieviski, kāpēc intervijā angliski? Kautrējās, ka akcents vai kas?
Ontužāns saprotot, bet pagaidām nerunājot latviski.
https://www.tvnet.lv/6704806/jaunai...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-06-12 10:37, pirms 5 gadiem
Ontužāns nespēlēs tādā Latvijas izlasē, lai neaptraipītu savu reputāciju !