Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Turcijas treneris nav sarūgtināts par spēlēšanu vēlreiz pret Latviju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Turcijas treneris nav sarūgtināts par spēlēšanu vēlreiz pret Latviju
Štefans Kuncs. Foto: Toms Kalniņš/EPA/Scanpix

Turcijas futbola izlases galvenais treneris Štefans Kuncs intervijā pēc 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas izlozes atklāja, ka viņš ir priecīgāks atgriezties tajās valstīs, pret kura viņa pārstāvētās izlases jau ir spēlējušas. Savukārt Armēnijas izlases futbolisti vietējam medijam skaidroja, ka armēņi varot cīnīties pret jebkuru grupas pretinieku.

Latvijas futbola izlase vakar noskaidroja pretinieces 2024. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklā - tās būs Horvātijas, Velsas, Turcijas un Armēnijas valstsvienības. Pirmo spēli nākamā gada 28. martā Daiņa Kazakeviča vadītā izlase aizvadīs izbraukumā pret Velsu, bet pirmais mačs savā laukumā gaidāms 16. jūnijā pret Turciju.

Turcijas izlases galvenais treneris Štefans Kuncs pēc izlozes atklāja, ka centīsies pārtraukt neveiksmju sēriju pret Latvijas izlasi. Viņš daļēji varēja piekrist, ka Turcija līdz šim bijusi Latvijai parocīgs pretinieks. ''Esmu priecīgāks spēlēt pret valsti, kurā esmu bijis un pret kuru manas vadītās komandas ir jau spēlējušas. Iespējams, vēsture parādījusi, ka tik tiešām tā arī ir, bet cīnīšos, lai lauztu šo neveiksmju sēriju.''

''Manuprāt, divas citas grupas ir grūtākas. Mana vecmamma vienmēr teikusi, ka ir lietas, kuras nevar ietekmēt un grupu izloze ir viena no šīm lietām,'' savas sajūtas par izlozi pauda turku treneris.

Armēnijas izlases futbolisti vietējam medijam atklājuši, ka tā var spēlēt pret jebkuru grupas pretinieci. ''Uzskatu, ka šī nav sarežģītākā grupa, varam pret visiem spēlēt. Velsa ir nedaudz citādāka, jo tā ir ļoti fiziska komanda, taču mums jau ir pieredze spēlēs pret šāda tipa izlasēm. Pret visām grupas komandām varam cīnīties,'' pauda izlases kapteinis Varazdats Harojans.

''Horvātiju no ielozētajām komandām zinu vislabāk. Manuprāt, pret viņiem varam cīnīties. Turcija arī nav slikta izlase, tai ir spēlētāji Eiropas līgās. Velsa ir spēcīga un solīda komanda, pat Latvija nav nekāda dāvana. Mums gan nav jādomā par pretiniekiem, bet gan jāstrādā smagi un jāspēlē savs futbols,'' kapteinim piebalsoja pussargs Eduards Spertsjans.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/watch/?v=5...
https://www.ffa.am/hy/news/EduardSp...
https://www.ffa.am/hy/news/Varazdat...

     [+] [-]

, 2022-10-10 18:04, pirms 2 gadiem
Turkam taisnība.Haļavu limits Latvijai izsmelts .

     [+] [-]

, 2022-10-10 22:12, pirms 2 gadiem
HotābičsXIV rakstīja: Turkam taisnība.Haļavu limits Latvijai izsmelts .
Hotabič,kas tad nu?Tas,ka Kuncs trenē Turcijas izlasi automātiski nepataisa viņu par turku.

     [+] [-]

, 2022-10-12 17:16, pirms 2 gadiem
Spercjans turpina spēlēt Krievijas Premjerlīgā (gluži kā Moldovas izlases pussargs Kaimakovs).