Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Dobrecovam un Zalakam vārti U19 uzvarā pār Gruziju, U17 izlase zaudē Ukrainā

Rolands Eliņš

Dobrecovam un Zalakam vārti U19 uzvarā pār Gruziju, U17 izlase zaudē Ukrainā
Devids Dobrecovs
Foto: Lff.lv

Latvijas U19 futbola izlase pārbaudes mačā ar 2:1 pārspēja Gruzijas vienaudžus, bet U17 izlase Kijevā ar 0:2 piekāpās Ukrainai.

U19 izlase trenera Vladimira Babičeva vadītā devusies uz Gruziju, kur gatavojas Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm. Gatavošanās posmā paredzētas divas pārbaudes spēles ar Gruziju, pirmā notika šodien, bet otrā paredzēta parīt.

Šodienas mačā Latvija izvirzījās vadībā pirmā un vēlāk arī panāca 2:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Verners Zalaks, kurš ikdienā pārstāv BFC "Daugavpils" vienību, un Devids Dobrecovs no "Liepājas". Gandrīz visu otro puslaiku Latvijas izlase arī pavadīja mazākumā, jo par pēdējās cerības sodu noraidīts tika Marks Deružinskis. Vienus vārtus gruzīni vairākumā atguva, taču uzvaru Latvijai neatņēma (2:1 Babičeva izlases labā).

Savukārt Kijevā divus gadus jaunākā Latvijas izlase, proti, U17 futbolisti tikās ar Ukrainas vienaudžiem. Mājinieki jau pašā sākumā - pirmajās desmit minūtēs - izvirzījās vadībā 2:0, abus vārtus gūstot Andrijam Kulakovam. Šāds rezultāts saglabājās arī līdz mača beigām.

Igora Stepanova trenētajai U17 izlasei gan būs iespēja revanšēties, jo nākamās nedēļas sākumā ar Ukrainu tiks aizvadītas vēl divas spēles - septītajā un devītajā septembrī.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-06 00:27, pirms 9 gadiem
mierīg

  -1 [+] [-]

, 2015-09-06 00:38, pirms 9 gadiem
U-19 izlasē ir vairāki spēlētāji, kas jau tagad U-21 labi iekļautos. Cits jautāums, vai Kazakevičs patiesi ir īstais treneris, kuram viņus gatavot. Pēdējo spēļu rezultāti un sniegums kā tāds par to neliecina.