Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Rubins: "Tuvinieki Ukrainas armijā karo pret okupantiem. Gribu, lai Putins izbeidz karu"

Agris Suveizda

Rubins: "Tuvinieki Ukrainas armijā karo pret okupantiem. Gribu, lai Putins izbeidz karu"
Andrejs Rubins. Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbola leģendas Andreja Rubina sociālo tīklu profilā vēl kara pirmajās dienās bija redzama veca fotogrāfija, kurā viņš ar Georga lentīti atrodas pie Uzvaras pieminekļa. Rubins šo attēlu nu ir izņēmis un šorīt komentēja Krievijas iebrukumu Ukrainā.

"Karš ir īpaši nežēlīgs, ja tajā ir iesaistīti tavi tuvinieki. Mana mamma ir latviete. Mans tēvs ir ukrainis. Tēva tuvinieki Padomju armijā karoja Otrajā pasaules karā, un maijā es viņus vienmēr pieminu. Viņi ir mani tuvinieki," rakstīja 43 gadus vecais Rubins, kuram piektdien gaidāma autobiogrāfijas prezentācija.

"Tagad mani tuvinieki karo Ukrainas armijā un cīnās pret okupantu iebrukumu. Brālēns un māsīcas dēls. Es regulāri sazinos ar brālēnu. Es gribu, lai Putins izbeidz karu," turpināja Rubins, pievienojot mirkļbirku #nowar jeb #nēkaram.

Rubins bija viens no Latvijas futbola zelta paaudzes līderiem, un ātrais malējais pussargs valstsvienībā aizvadīja 117 spēles un guva deviņus vārtus – vairāk maču ir vienīgi ilggadējā kapteiņa Vitālija Astafjeva (167) rēķinā. Karjeras laikā Rubins spēlējis Latvijā ("Auda", "Skonto", "Metalurgs"), Zviedrijā ("Oster"), Anglijā (Londonas "Crystal Palace"), Krievijā (Maskavas "Spartak", Jaroslavļas "Shinnik") un Azerbaidžānā (Baku "Inter", "Qarabag", Zakatalas "Simurq"), kļūstot par trīskārtēju Latvijas čempionu, 2010. gada Azerbaidžānas čempionu un 2005. gada Krievijas vicečempionu.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/rubinsandr...

  +6 [+] [-]

, 2022-03-02 16:56, pirms 2 gadiem
Aizmirsies pieminēt, ka arī Anglijā spēlējis.

  +3 [+] [-]

, 2022-03-02 16:59, pirms 2 gadiem
kasagrande rakstīja: Aizmirsies pieminēt, ka arī Anglijā spēlējis.
Labots, paldies.

  +2 [+] [-]

, 2022-03-02 20:00, pirms 2 gadiem
Tā bija tā "zelta paaudze", Latvijas pilsoņi, kuri neprata valsts valodu. Manuprāt pat, it kā latvietis Dzintars Zirnis nerunāja latviski (lūdzu, palabojiet, ja kļūdos). nemaz nerunājot par visādiem rubīniem, zemļinskiem u. c. draņķiem, kuri apkārās ar to Georga lenti.

  +5 [+] [-]

, 2022-03-02 20:37, pirms 2 gadiem
apollon1313 rakstīja: Tā bija tā "zelta paaudze", Latvijas pilsoņi, kuri neprata valsts valodu. Manuprāt pat, it kā latvietis Dzintars Zirnis nerunāja latviski (lūdzu, palabojiet, ja kļūdos). nemaz nerunājot par visādiem rubīniem, zemļinskiem u. c. draņķiem, kuri apkārās ar to Georga lenti.
Rubins runa latviski

  +3 [+] [-]

, 2022-03-02 20:43, pirms 2 gadiem
apollon1313 rakstīja: Tā bija tā "zelta paaudze", Latvijas pilsoņi, kuri neprata valsts valodu. Manuprāt pat, it kā latvietis Dzintars Zirnis nerunāja latviski (lūdzu, palabojiet, ja kļūdos). nemaz nerunājot par visādiem rubīniem, zemļinskiem u. c. draņķiem, kuri apkārās ar to Georga lenti.
Tev nepietek ar to,ka viņa radinieki cīnās pret utainajiem vatņikiem,vēsturniek?

     [+] [-]

, 2022-03-02 20:46, pirms 2 gadiem
Mesionārs rakstīja: Tev nepietek ar to,ka viņa radinieki cīnās pret utainajiem vatņikiem,vēsturniek?
Ne, draugs, nepietiek. Lai nomazgātu negodu, nēsājot Georga lenti, viņam būtu jālūdz piedošana gan mūsu, gan, tagad arī ukraiņu tautai.

  +3 [+] [-]

, 2022-03-02 21:33, pirms 2 gadiem
Speku Rubīna radiem. Un prieks par cilvēcīgu paskaidrojumu. Mes vel timai integrejam cilvekus, kas nekad nebija daļa Latvijas un pedeja laika notikumi liecina, ka kļūstam beidzot saprasti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-03-07 11:26, pirms 2 gadiem
par Imantu B. gan jau labāk runā + reklāma grāmatai

     [+] [-]

, 2022-03-18 09:59, pirms 2 gadiem
Latviski vismaz toreiz nemācēja ne Zirnis, ne Imants Bleidelis. Tā bija krieviski runājošo paaudze, jo arī Stariks (Starkovs) savus padotos audzināja brālīgās kaimiņtautas mēlē. Kaut ko jau laikam saprot, tikai nerunā. Gandrīz kā manējais suņuks.