Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Uz Skotijas un Nigērijas maču krīt aizdomas par rezultāta sarunāšanu

Uz Skotijas un Nigērijas maču krīt aizdomas par rezultāta sarunāšanu
Foto: SIPA/Scanpix

Rīt paredzētā futbola izlašu pārbaudes spēle starp Skotiju un Nigēriju nokļuvusi policijas uzmanības lokā, vēsta britu mediji.

Britu varas iestādes jau sazinājušās ar Skotijas Futbola asociāciju (SFA), tomēr plašākas darbības saistībā ar rīt paredzēto Skotijas un Nigērijas draudzības spēli Londonā netiek komentētas. SFA tikmēr atklājusi, ka sadarbosies ar policiju izmeklēšanas procesā, tomēr gatavošanos spēlei tas neietekmēs.

BBC aptaujātie vadošie bukmeikeri nolieguši, ka būtu vērojamas aizdomīgas tendences attiecībā uz šīs spēles likmēm. BBC vēsta, ka problemātiskas varētu būt arī citas spēles, taču skotu futbolisti netiek turēti aizdomās par iznākuma sarunāšanu.

FIFA ir apstiprinājusi, ka šai lietai ir pievērsta uzmanība, tomēr izmeklēšanas gaitā plašāki komentāri netiks sniegti. FIFA lēmumu sākumā uzzinās notikumā iesaistītās puses, bet tikai pēc tam tiks sniegta informācija plašākai sabiedrībai.

Nigērijas izlase šovasar spēlēs Pasaules kausa izcīņā. Nigērija sacentīsies vienā grupā ar Argentīnu, Bosniju un Hercegovinu, kā arī Irānu.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  -1 [+] [-]

, 2014-05-27 23:05, pirms 10 gadiem
Sviests

  -1 [+] [-]

, 2014-05-27 23:10, pirms 10 gadiem
tas viss kopā ar dopinga problēmām pamazām veicina sporta degradāciju. Kapēc pārbaudes spēlēs vispār ir jāliek likmes?

     [+] [-]

, 2014-05-27 23:12, pirms 10 gadiem
koeficentos vispār nekādu baigo izmaiņu nav

es gan šodien nosmējos par to kā itkā populārs krievijas "sarunāto" spēļu piedāvātājs ielika piedavājumu ka šis tirgošot sarunātās pk spēles
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja