Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Melnkalne izsauc Liepājā spēlējošo Simiču, sastāvā arī līderis Jovetičs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Melnkalne izsauc Liepājā spēlējošo Simiču, sastāvā arī līderis Jovetičs
Stevans Jovetičs. Foto: AFP/Scanpix

Melnkalnes futbola izlases galvenais treneris Miodrags Radulovičs nosaucis tos 23 futbolistus, kuri piedalīsies 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs pret Turciju, Nīderlandi un Latviju. Uz izlasi izsaukts Liepājā spēlējošais aizsargs Marko Simičs, tāpat ierindā būs pret Latviju divus vārtus guvušais uzbrucējs Stevans Jovetičs.

Tuvojas 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijas cikla nākamās trīs spēles, kuras notiks septembra sākumā. Melnkalnes izlase 1. septembrī spēkosies viesos pret Turciju, 4. septembrī ar Nīderlandi, bet 7. septembrī savā laukumā uzņems Latviju, kuru Rīgā apspēlēja ar 2:1, atspēlējoties no 0:1.

Melnkalnes futbola izlases galvenais treneris Miodrags Radulovičs nosaucis tos 23 futbolistus, kuri iekļauti sastāvā uz šīm trim spēlēm. Tajā iekļauts Virslīgas kluba ''Liepājas'' aizsargs Marko Simičs, tāpat tajā būs uzbrucējs Stefans Jovetičs, kurš guva abus vārtus pret Latviju pirmajā mačā. Kā atklāja galvenais treneris, tad atsevišķi spēlētāji nav izsaukti, jo vēl ir kluba meklējumos, bet trīs citi nav izsaukti savainojumu dēļ. ''Spēlētāju sastāvs nav diži citādāks kā uz marta spēlēm. Ir spēlētāji, kuri savos klubos izgājuši pilnu sagatavošanās posmu sezonai un atrodas labā formā, kas mūs priecē. Šoreiz mums nepalīdzēs Vladimirs Jovovičs, Marko Bakičs un Aleksandrs Boljevičs, kuri nav atraduši jaunus klubus, bet Dino Islamovičs, Vukans Savičevičs un Deni Hočko nespēlēs savainojumu dēļ.''

Melnkalne 2022. gada Pasaules kausa kvalifikāciju sāka ar uzvaru pār Latviju ar 2:1 un panākumu pār Gibraltāru ar 3:1, vēlāk piedzīvojot neveiksmi pret Norvēģiju ar 0:1. Ar sešiem punktiem trijās spēlēs Raduloviča vadītā izlase atrodas trešajā vietā. Tikpat punkti, cik Melnkalnei, ir arī Nīderlandei un Norvēģijai, bet līdere ar septiņiem punktiem ir Turcija.

Melnkalnes sastāvs septembra spēlēm 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijā

PozīcijaSpēlētājsKlubs
VārtsargiMilans MijatovičsMTK Budapest (Ungārija)
Matija ŠarkičsBirmingham (Anglija)
AizsargiStefans SavičsAtletico Madrid (Spānija)
Marko SimičsLiepāja (Latvija)
Zarko TomaševičsAstana (Kazahstāna)
Adams MarusičsLazio (Itālija)
Marko VesovičsKarabakh (Kazahstāna)
Igors VujačičsPartizan (Serbija)
Risto RadunovičsFCSB (Rumānija)
Marko VukčevičsUTA Arad (Rumānija)
Estebans SaveljičsRayo Vallecano (Spānija)
Ilija MartinovičsMaribor (Slovēnija)
PussargiNikola VukčevičsLevante (Spānija)
Nebojša KosovičsKairat (Kazahstāna)
Marko JankovičsBeitar Jerusalem (Izraēla)
Aleksandrs ŠčekičsPartizan (Serbija)
Seads HakšabanovičsRubin (Krievija)
Dušans LagatorsWisla Plock (Polija)
Milutins OsmajičsCadiz (Spānija)
UzbrucējiFatoss BekirajsAstana (Kazahstāna)
Stevans JovetičsHertha (Vācija)
Stefans MugosaIncheon United (Dienvidkoreja)
Uross DjurdjevičsSporting Gijon (Spānija)

Izmantotie resursi:
https://fscg.me/vijesti/8288/radulo...