Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Maksimenko: "Iepriekš kontaktējos ar treneri, tomēr bija sarežģīti tikt uz izlasi"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Maksimenko: "Iepriekš kontaktējos ar treneri, tomēr bija sarežģīti tikt uz izlasi"
Vitālijs Maksimenko. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Īsu interviju Latvijas futbola federācijas (LFF) "Instagram" kontā pirms marta nogalē gaidāmajām 2022. gada FIFA Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlēm pret Melnkalni, Nīderlandi un Turciju sniedzis pieredzējušais aizsargs Vitālijs Maksimenko, kurš izlases kreklu nebija vilcis vairāk nekā gadu.

30 gadus vecais Slovēnijas čempionāta līderes Ļubļanas "Olimpija" aizsargs atzina, ka, spēlējot Japānas 2. līgā ir bijis grūti, aizbraukt uz izlases treniņnometnēm: "Iepriekšējo gadu kontaktējos ar izlases treneri [Daini Kazakeviču - aut. piez.], tomēr neizdevās tikt uz izlasi. Tomēr aktīvās saziņas dēļ pašlaik ātri saprotu, ko laukumā darīt un ko no spēlētājiem prasa treneris."

"Atbraucot uz izlasi varēja redzēt vairākas jaunas sejas, tomēr tajā joprojām ir arī pieredzējušie futbolisti. Domāju, ka savstarpējā komunikācijā mums nebūs nekādu problēmu," izteicās Maksimenko, kurš komentēja arī Latvijas izlases gaidāmos pretiniekus jaunajā kvalifikācijas ciklā: "Grupa, protams, ir sarežģīta, ar vairākām labām komandām, taču mums pašiem katru reizi ir jākoncentrējas tieši uz nākamo pretinieci. Šobrīd koncentrējamies uz Melnkalnes izlasi, ņemsim vērā trenera norādījumus, kā spēlēt."

Latvijas futbolisti pret Malnkalni spēlēs trešdien, 24. martā "Skonto" stadionā, savukārt turpinājumā dosies izbraukumā, 27. martā spēkojoties pret Nīderlandi, bet 30. martā - pret Turciju.

Izmantotie avoti:
https://www.instagram.com/p/CMsS-aG...