Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

"Southampton" un "WBA" vārtsargiem nopietnas traumas

"Southampton" un "WBA" vārtsargiem nopietnas traumas
Foto: AP/Scanpix

Smagās traumās iedzīvojušies divi Anglijas premjerlīgas futbolisti - "Southampton" pirmais numurs Freizers Forsters un "West Brom" vārtsargs Bens Fosters, kuram nāksies izlaist sešus mēnešus.

Bijušais “Celtic” vārtsargs Freizers Forsters mačā pret “Burnley” iedzīvojās nopietnā ceļgala traumā, kas nozīmē, ka spēles pret Lietuvu un Itāliju viņam ies secen. “Southampton” galvenais treneris Ronalds Kūmans pēc spēles atzina, ka futbolista savainojums ir gana nopietns. “Freizers ir slimnīcā un savainojums izskatās slikti. Ceru, ka viss būs labi, taču ārsts uz to raugās negatīvi.”

Sākotnēji Anglijas izlases galvenais treneris Rojs Hodžsons bija izvēlējies uzticēties tikai diviem vārtsargiem - Džo Hārtam un Freizeram Forsteram, taču pēc sliktajām ziņām par 27 gadus vecā vārtsarga veselības stāvokli uz izlasi izsaucis Robu Grīnu un Džeku Batlendu. Grīns Anglijas izlases kreklā aizvadījis 12 spēles, tomēr kopš pieļautās kļūdas 2010.gada Pasaules kausa finālturnīrā pret ASV, laukumā devies vienu reizi. Savukārt 22 gadus vecais Džeks Batlends lielajā izlasē aizvadījis vienu spēli 2012.gadā. Nākamnedēļ “Euro 2016” kvalifikācijas ietvaros Anglija tiksies ar Lietuvu, bet 31.martā aizvadīs draudzības spēli ar Itāliju.

Smagāka situācija ir "West Brom" komandai, kurai sešus mēnešus nevarēs palīdzēt bijušais Mančestras "United" vārtsargs Bens Fosters. Sākotnēji tika prognozēts, ka 31 gadu vecajam Fosteram nāksies izlaist aptuveni mēnesi, tomēr pēc papildus izmeklēšanas ārsti atklāja, ka savainojums ir daudz nopietnāks. Freizera Forstera pārstāvētā "Southampton" šobrīd ar 53 punktiem ierindojas sestajā vietā, savukārt Bena Fostera "West Brom" ar 33 punktiem - 13.vietā.

Anglijas izlases sastāvs gaidāmajām spēlēm pret Lietuvu un Itāliju

Vārtsargi: Džo Hārts (Mančestras “City”), Robs Grīns (“QPR”), Džeks Batlends (“Stoke City”)

Aizsargi: Leitons Beinss (“Everton”), Gerijs Keihils (“Chelsea”), Nataniels Klains (“Southampton”), Kīrans Gibss (“Arsenal”), Fils Jagielka (“Everton”), Fils Džounss (Mančestras “United”), Denijs Rouzs (“Tottenham”), Kriss Smailings (Mančestras “United”), Kails Valkers (“Tottenham”).

Pussargi: Ross Bārklijs (“Everton”), Maikls Keriks (Mančestras “United”), Fabians Delpss (“Aston Villa”), Džordans Hendersons (“Liverpool”), Adams Lallana ("Liverpool”), Džeims Milners (Mančestras “City”), Rahīms Stērlings (“Liverpool”), Andross Taunsends (“Tottenham”), Teo Valkots (“Arsenal”).

Uzbrucēji: Harijs Keins (“Tottenham”), Veins Rūnijs (Mančestras “United”), Daniels Staridžs (“Liverpool”), Denijs Velbeks (“Arsenal”).

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +1 [+] [-]

, 2015-03-22 19:07, pirms 9 gadiem
Adams Lallana (“Southampton”) ?

     [+] [-]

, 2015-03-22 19:07, pirms 9 gadiem
Njā Grīna izsaukšana vismaz man bija liels pārsteigums! Tas pats Butlands ja skats uz nākotni, tad vēl, bet kopumā liela nozīme nav kurš būs 2. kurš 3., jo 1. ir zināms!

     [+] [-]

, 2015-03-23 09:23, pirms 9 gadiem
Autor, pārāk daudz kļūdu. Vienā vietā rakstīts Batlends, otrā - Bultands. Tie ir divi dažādi personāži, vai arī Tev grūti noturēt uzmanību viena raksta uzrakstīšanai?

     [+] [-]

, 2015-03-23 21:09, pirms 9 gadiem
Lallana tomēr nebūs izlasē šajā sasaukumā uz spēlēm pret Lietuvu un Itāliju! Viņa vietā izsaukts Spurs pussargs Ryan Mason!!!