Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Lietuvā izmeklē futbola federācijas iespējamo naudas piesavināšanu

Andrejs Siliņš

Lietuvā uzsākta izmeklēšana par iespējamo Lietuvas Futbola federācijas vadībā esošo cilvēku naudas piesavināšanos, atklājis Lietuvas ministru prezidents Algirds Butkevičs.

Aizdomas esot radušās par vairāku miljonu piesavināšanos. Šobrīd tiekot meklēti dokumenti par shēmām, kā tas paveikts. Izsniegta atļauja pārbaudīt arī federācijas prezidenta Juliusa Kvedara mājvietā. Pagaidām gan nekādi aresti nav veikti un apsūdzības nav uzrādītas.

Tiek spekulēts, ka notikušais ir saistīts ar to, ka nākamā gada pirmajā pusē gaidāmas federācijas prezidenta vēlēšanas.

Federācijas izplatītajā paziņojumā noraidīta jebkāda saistība ar nelikumīgām darbībām, tiek uzsvērts, ka ik gadu federācijā tiek veikts audits un federācija esot gatava sadarboties ar likuma sargiem, lai atrisinātu jebkādus jautājumus. Tāpat federācija paudusi cerību, ka izmeklēšana nav saistīta ar publiskajā vidē izteiktajām spekulācijām.

Izmantotie resursi:
DELFI EN - The main Lithuanian news portal in...

  -1 [+] [-]

, 2015-12-18 21:02, pirms 8 gadiem
Kad Latvijā sāks kaut ko tādu izmeklēt?

  +1 [+] [-]

, 2015-12-18 21:19, pirms 8 gadiem
Rietumu_Fronte rakstīja: Kad Latvijā sāks kaut ko tādu izmeklēt?
jo?

  -2 [+] [-]

, 2015-12-18 21:26, pirms 8 gadiem
Anonymous187 rakstīja: jo?
Čau, Mežecki!