Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Vicečempionei Serbijai otrais bezvārtu neizšķirts

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Vicečempionei Serbijai otrais bezvārtu neizšķirts
Divcīņa starp Mikhailu Sivakovu (pa kreisi) un Milanu Smiljaniču
Foto: Scanpix Sweden

Piektdienas vakarā Eiropas U-21 čempionātā futbolā A grupā miera izlīgumu 0:0 slēdza pašreizējā Eiropas vicečempione Serbija un Baltkrievija. Šis Serbijas izlasei bija otrais bezvārtu neizšķirts divās turnīrā aizvadītajās spēlēs.

Jau ziņojām, ka šodien citā A grupas spēlē Itālija, lielu daļu spēles spēlējot mazākumā, ar 2:1 pārspēja mājinieci Zviedriju. Savukārt vakara spēlē savā starpā tikās pašreizējā vicečempione Serbija un Baltkrievija. Jāatgādina, ka pirmajā spēlē Serbija cīnījās neizšķirti 0:0 ar Itāliju, savukārt baltkrievi cieta sagrāvi pret zviedriem - 1:5.

Pirmais puslaiks Malmo aizritēja visnotaļ mierīgi. Serbijas futbolistiem piederēja neliels terotoriālais pārsvars, taču vēlamo rezultātu tas nedeva. Abām vienībām spēles pirmajā daļā bija pa vienam labam sitienam pretinieku vārtu rāmī, taču abos gadījumos savā vietā bija vārtsargi. Proti, teicamu Sergeja Krivetsa tālsitienu atvairīja horvātu vārtsargs Zeļko Brkičs, savukārt otrā laukuma galā Pāvels Česnovskis glāba baltkrievus pēc Zorana Tošiča sitiena, izvelkot vārtu apakšējā stūrī lidojošo bumbu.

Spēles otrajā puslaikā aina laukumā nemanījās, un abas komandas pie pretinieku vārtiem izveidoja gaužām maz labas vārtu gūšanas izdevības, kā rezultātā pēc finālsvilpes uz rezultātu tablo likumsakarīgi bija redzamas divas nulles. Labākā izdevība gūt vārtus kādai no komandām radās 10 minūtes pirms spēles beigām, kad Serbijas futbolists Nemanja Pejčinovičs pēc standartsituācijas izspēles no pāris metriem sita pāri baltkrievu vārtiem. Lai iekļūtu pusfinālā, Serbijai pēdējā spēlē jāuzvar mājiniece Zviedrija, savukārt baltkrieviem jātiek galā ar itāļiem.

Eiropas U-21 čempionāts, A grupa

Baltkrievija - Serbija 0:0

A grupas tabula

VKomandaSUNZVP
1.Itālija21102:14
2.Zviedrija21016:33
3.Serbija20200:02
4.Baltkrievija20111:51
Slēpts komentārs: LAUVA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-06-20 02:11, pirms 15 gadiem
Beari bija viena grupa ar musejiem kvalifikacija un enteiksu,ka vini bija labaki par musejiem.Daugaavs stadiona pa nullem nospeleja,pedeja grupas spele ta bija,gan belariem,gan musejiem.Katra zina jau tas ir sasniegums,ka ieguva vienu punktu ar to ari apsveicu.

     [+] [-]

, 2009-06-20 12:07, pirms 15 gadiem
serbijai veel ir iespeejas iekljuut naakosajaa kaartaa...bet prieks pa baltkrieviju vinju jauniesi ir dabujusi 1 punktu

  +1 [+] [-]

, 2009-06-20 12:24, pirms 15 gadiem
LAUVA rakstīja: laikam bus jaunie čempioni
tu maz zini ko nozime vicečempiene?>>>??
cempieoni nemaz netika uz Cempi!