Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Vācijas izlases pussargs Kedira nespēlēs aptuveni sešus mēnešus

Vācijas izlases pussargs Kedira nespēlēs aptuveni sešus mēnešus
Sami Kedira
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas futbola valstsvienības un Spānijas superkluba "Real" pussargs Sami Kedira vakardienas spēlē ar Itālijas izlasi sarāvis krusteniskās saites un nevarēs spēlēt aptuveni pusgadu, apliecina Vācijas Futbola federācija.

26 gadus Vācijas futbola izlases pussargs Sami Kedira pārbaudes spēlē ar Itālijas valstsvienību (1:1) guvis smagu savainojumu. Otrajā puslaikā pēc neveiksmīgas sadursmes ar Itālijas pussargu Andrea Pirlo Madrides "Real" futbolists pameta laukumu.

Vācijas izlases ārsts Hanss-Vilhelms Millers-Volfharts šodien atklājis, ka futbolistam būs nepieciešama operācija un ilgstoša atlabšana, tomēr izlases pārstāvji cer, ka Kedira spēs atgūties līdz nākamvasar notiekošajai Pasaules kausa izcīņai Brazīlijā. Paredzamais futbolista atlabšanas laiks ir seši mēneši.

Notikušo komentēja arī izlases galvenais treneris Joakims Lēvs: "Tas ir smags trieciens pašam futbolistam un arī mums visiem. Kedira ir cīnītājs ar pozitīvu personību, domāju, ka tas viņam palīdzēs. Līdz ar to ceru, ka viņš varēs būt ierindā, lai palīdzētu mums Brazīlijā. Turēsim īkšķus, lai operācija norit labi, un Kedira pēc iespējas ātrāk sāktu atlabšanas procesu."

Izmantotie resursi:
DFB - Deutscher Fußball-Bund e.V. -...
bundesliga.de - Bundesliga - Die offizielle...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2013-11-16 13:37, pirms 11 gadiem
Real pamatīgs zaudējums. Un pie tam vēl pārbaudes spēlē , Real būs nikni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-16 13:51, pirms 11 gadiem
nah vispar taas izlasu draudzibas speles ir vajadzigas tapec jau daudzi treneri ir pret taam, jo notiek tadas lietas

  +2 [+] [-]

, 2013-11-16 14:13, pirms 11 gadiem
Alonso atgriezās tagad Khediram smags savainojums, kaut kā neveicas RM balsta pussargiem. Tagad Illara būs pamatsastāvā uz pusgadu un Kasemiro tiks pie spēles laika, ja vien Modriču nenometīs atpakaļ uz balstu un Isko ļaus centrā spēlēt.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-16 14:28, pirms 11 gadiem
poveri tas Real,Vācijas izlasei tas ir zaudējums
gan jau uz PČ bus kārtībā,turies Sami

  +1 [+] [-]

, 2013-11-16 16:30, pirms 11 gadiem
Sasodīts! Tagad galvenais pēc iespējas pamatīgāka rehabilitācija, lai līdz čempim būtu uz strīpas.

     [+] [-]

, 2013-11-16 16:42, pirms 11 gadiem
Jagger rakstīja: nah vispar taas izlasu draudzibas speles ir vajadzigas tapec jau daudzi treneri ir pret taam, jo notiek tadas lietas
tādas lietas gan pa lielam notiek dēļ pārāk garajām un saspringtajām sezonām top līgās. to jau gadiem saka, ka daudzas komandas savus pamatsastāva spēlētājus pārāk nodzen. fakts, ka Kediras organisms neizturēja un satraumējās izlases spēlē ir tikai sakritība.

     [+] [-]

, 2013-11-16 19:19, pirms 11 gadiem
Carloz rakstīja: tādas lietas gan pa lielam notiek dēļ pārāk garajām un saspringtajām sezonām top līgās. to jau gadiem saka, ka daudzas komandas savus pamatsastāva spēlētājus pārāk nodzen. fakts, ka Kediras organisms neizturēja un satraumējās izlases spēlē ir tikai sakritība.
Diez vai tas bija iemesls šajā gadījumā. Ko tad lai saka par pamatsastāva spēlētājiem sezonas beigās, kad jāspēlē līgā, kausos, ČL un kādam vēl izlases spēle iekrīt? Slodzes, protams, ir lielas, bet nu ne visi klubi var atļauties rotēt sastāvu katru spēli, lai dotu atpūtu spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2013-11-16 20:25, pirms 11 gadiem
blah rakstīja: Diez vai tas bija iemesls šajā gadījumā. Ko tad lai saka par pamatsastāva spēlētājiem sezonas beigās, kad jāspēlē līgā, kausos, ČL un kādam vēl izlases spēle iekrīt? Slodzes, protams, ir lielas, bet nu ne visi klubi var atļauties rotēt sastāvu katru spēli, lai dotu atpūtu spēlētājiem.
un paskaties, ka dažādas traumas pēdējo 5-10 gadu laikā procentuāli ir daudz vairāk, nekā agrāk. it īpaši slikta statistika ir EPL, bet pārējās top līgas daudz neatpaliek. par pārāk lielajām slodzēm jau vairākus gadus runā treneri, bet federāciju nostāja paliek tāda, ka tā ir klubu problēma, cik spēlētājus rotēt.

     [+] [-]

, 2013-11-16 21:08, pirms 11 gadiem
Carloz rakstīja: un paskaties, ka dažādas traumas pēdējo 5-10 gadu laikā procentuāli ir daudz vairāk, nekā agrāk. it īpaši slikta statistika ir EPL, bet pārējās top līgas daudz neatpaliek. par pārāk lielajām slodzēm jau vairākus gadus runā treneri, bet federāciju nostāja paliek tāda, ka tā ir klubu problēma, cik spēlētājus rotēt.
Bet nu paskaties uz to arī racionāli - kādi tad ir varianti? Taisīt garākas sezonas, lai nepārklājas vienlaicīgi ar ČL utt uz vasaras rēķina? Diez vai futbolisti būtu priecīgi, ka viņiem ir par mēnesi mazāka atpūta vasarā, it īpaši tie 95%, kuru klubi nemaz netiek ČL, kausu 1/8 vai vispār tur nefigurē, plus vēl pāra gados jāspēlē EČ/PČ, tad gandrīz bez atpūtas visu gadu jāmauc. Vai varbūt vispār atteikties no kausiem/ČL vai, kā te viens minēja, pārbaudes spēlēm? Loģiski, ka tā ir klubu problēma un, kā jau teicu, ne visi var atļauties rotēt, bet ne visiem arī vajag, jo tiem, kas spēlē tikai līgā, sūdzēties par lielo slodzi būtu smieklīgi.

     [+] [-]

, 2013-11-16 23:47, pirms 11 gadiem
Carloz rakstīja: un paskaties, ka dažādas traumas pēdējo 5-10 gadu laikā procentuāli ir daudz vairāk, nekā agrāk. it īpaši slikta statistika ir EPL, bet pārējās top līgas daudz neatpaliek. par pārāk lielajām slodzēm jau vairākus gadus runā treneri, bet federāciju nostāja paliek tāda, ka tā ir klubu problēma, cik spēlētājus rotēt.
rotācijai tur nav nekāda sakara,futbola ārsti jau sen ir atraduši risinājumu, bet neviens tajā neieklausās,jo tas ir lielais biznes,lai spēlētāji nebūtu uz sezonas beigām pārguruši un pakļauti traumu riskam,pietiek lielajās līgās samazināt komandu skaitu līdz 16 nevis kā tagad,kad ir pa divdesmit, samazinās spēļu skaits un slodze uz zvaigznēm,bet nu pamēģini kaut ko tādu izdarīt piemēram EPL,kur iekļūšana nozīmē vairāku miljonu peļņu un, pat,ja pēc sezonas izkrīti,tad tāpat vēl saņem kādu laiku naudu no līgas

     [+] [-]

, 2013-11-16 23:49, pirms 11 gadiem
ja par Khediru,ļoti žēl,cerams,ka atgriezīsies ātrāk un spēs atgūt savu sportisko formu,nevienam nenovēlu savainojumus

     [+] [-]

, 2013-11-17 09:29, pirms 11 gadiem
Pamatīgs zaudējums madridei

  +1 [+] [-]

, 2013-11-17 14:01, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: rotācijai tur nav nekāda sakara,futbola ārsti jau sen ir atraduši risinājumu, bet neviens tajā neieklausās,jo tas ir lielais biznes,lai spēlētāji nebūtu uz sezonas beigām pārguruši un pakļauti traumu riskam,pietiek lielajās līgās samazināt komandu skaitu līdz 16 nevis kā tagad,kad ir pa divdesmit, samazinās spēļu skaits un slodze uz zvaigznēm,bet nu pamēģini kaut ko tādu izdarīt piemēram EPL,kur iekļūšana nozīmē vairāku miljonu peļņu un, pat,ja pēc sezonas izkrīti,tad tāpat vēl saņem kādu laiku naudu no līgas
Šis risinājums arī ir praktiski neiespējams. Ok, piemēram, no La ligas, Serie A utt var atskaitīt 4 lejasgala komandas, kuras parasti tāpat nerāda labu sniegumu un līdzjutēji spēles apmeklē maz, bet EPL ir pavisam cita situācija. Pat ja EPL atskaitītu 4, tad domāju, ka tuvākajos gados no EPL uz Championshipu un otrādi rotētu vienas un tās pašas komandas un nostiprināties EPL būtu iespējams tikai ar milzīgu budžetu. Bet nu ne tur kopumā ir tā sāls, lielāko NĒ pateiktu ne tikai klubu īpašnieki, bet gan paši līdzjutēji. Kurš līdzjutējs gan gribētu, ka samazinās spēļu skaits un palielinās biļešu, merčendaisa preču cenas (lai klubi spētu atgūt zaudēto naudu no vairs neesošām spēlēm).

     [+] [-]

, 2013-11-17 23:08, pirms 11 gadiem
blah rakstīja: Šis risinājums arī ir praktiski neiespējams. Ok, piemēram, no La ligas, Serie A utt var atskaitīt 4 lejasgala komandas, kuras parasti tāpat nerāda labu sniegumu un līdzjutēji spēles apmeklē maz, bet EPL ir pavisam cita situācija. Pat ja EPL atskaitītu 4, tad domāju, ka tuvākajos gados no EPL uz Championshipu un otrādi rotētu vienas un tās pašas komandas un nostiprināties EPL būtu iespējams tikai ar milzīgu budžetu. Bet nu ne tur kopumā ir tā sāls, lielāko NĒ pateiktu ne tikai klubu īpašnieki, bet gan paši līdzjutēji. Kurš līdzjutējs gan gribētu, ka samazinās spēļu skaits un palielinās biļešu, merčendaisa preču cenas (lai klubi spētu atgūt zaudēto naudu no vairs neesošām spēlēm).
kā jau teicu,lielais biznes,vari ieteikt ko gribi,pat ļoti labas lietas,bet neviens kāda sarautu ceļgala saišu dēļ neatteiksies no pāris miljoniem sezonā

     [+] [-]

, 2013-11-17 23:12, pirms 11 gadiem
un,ja kas,nedomāju ka Khediras traumai ir kaut kāds sakars ar slozēm vai nogurumu,tikpat labi vari vannasistabā paslīdēt vai uz ielas nokrist un kaut ko salauzt vai saites saraut,pārpūles rezultāta radītās traumas ir vairāk muskuļu savainojumi,kā Messi tagad nevis sarautas saites neveiksmīgā epizodē