Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Lippi: "Mēs cenšamies atjaunot izlasi"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lippi: "Mēs cenšamies atjaunot izlasi"
Marčello Lippi
Foto: AP

Pēc vakar izcīnītās uzvaras pār Melnkalnes futbolistiem (2:1) pretiniekus uzslavējis Itālijas izlases galvenais treneris Marčello Lippi.

Atgādināsim, ka vakar Itālijas futbolisti izcīnīja savu trešo uzvaru 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra Eiropas zonas 8. grupā, ar 2:1 uzveicot Melnkalnes futbolistus. Itālijas izlases galvenais treneris paudis apmierinātību gan ar savas komandas sniegumu, gan arī uzslavējis pretiniekus:

"Esmu apmierināts ar komandas sniegumu otrajā spēlē triju dienu laikā. Melnkalne sagādās problēmas daudzām komandām, jo tai ir lieliska tehnika, kā arī daudzi citi plusi. Esmu lepns par visiem saviem futbolistiem gan par jaunajiem, gan par vecajiem, kuri palīdzēja komandai izcīnīt četrus punktus divās spēlēs.

Mēs cenšamies atjaunot izlasi, kas parasti aizņem daudz laika, taču mani tas neuztrauc." Lippi šī ir jau 30. nezaudētā spēle pēc kārtas, vadot Itālijas izlasi, tādējādi, viņš ir panācis slaveno Itālijas izlases treneri Poco, kurš vadīja Itālijas izlasi laika posmā no 1934. līdz 1938. gadam.

"Tas ir fantastiski būt salīdzinātam ar tik slavenu treneri kā Poco. Es gribētu teikt, ka 30 spēles tas ir kā vesela sezona, kuras laikā mēs esam ieguvuši Pasaules kausu, kā arī esam ceļā uz nākamo finālturnīru," izteicās Lippi.

8. grupa

VKomandaSP
1. Itālija 4 10
2. Īrija 3 7
3. Bulgārija 3 3
4. Melnkalne 3 2
5. Gruzija 4 2
6. Kipra 3 1

Izmantotie resursi:
channel4.com

     [+] [-]

, 2008-10-16 15:25, pirms 16 gadiem
WŌW, iespaidīgs rekords!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja