Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Anglija pārbaudes spēlē uzņems spāņus, Itālija tiksies ar vāciešiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Anglija pārbaudes spēlē uzņems spāņus, Itālija tiksies ar vāciešiem
Džordans Hendersons
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules futbolā šovakar tiks aizvadītas pārbaudes spēles. Ar lielāko nepacietību tiek gaidīti divi dueļi – Itālija uzņems pasaules čempioni Vāciju, bet Spānija viesosies Anglijā.

Vācijas izlase izcīnījusi piecas sausās uzvaras pēc kārtas, tostarp ar 8:0 izbraukumā sasitot Sanmarīno un ar 3:0 mājās pieveicot čehus. Pēdējais zaudējums piedzīvots 2016. gada Eiropas čempionāta pusfinālā pret Franciju, un arī nākamā pretiniece Itālija pēdējo neveiksmi cieta pret francūžiem, 1. septembrī pārbaudes mačā piekāpjoties ar 1:3.

Laukuma saimnieku rindās laukumā, visdrīzāk, neredzēsim Milānas "Inter" pussargu Antonio Kandrevu, kurš pirms trim dienām Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē pret Lihtenšteinu (4:0) savainoja muskuli un 74. minūtē tika nomainīts. Mača sākums pulksten 21:45.

Savukārt pulksten 22:00 laukumā dosies Anglijas un Spānijas valstsvienības, kuras lielajā turnīrā pēdējoreiz tikās 1996. gadā Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā. Angļi bija labāki pendelēs. Spānija ņēmusi virsroku četros no pēdējiem pieciem dueļiem, un visās uzvarās nav ielaisti nevieni vārti. Tāpat daudz runāts par abu valstu sāncensību klubu līmenī.

"Spāņu komandas ir labāk saspēlējušās un ir labākas taktiskajā sagatavotībā," sacīja "Sevilla" pussargs Viktors Peress jeb Vitolo. "Spānijas komandas vienmēr spēlējušas vienādi – kontrolē bumbu un kontrolē pretinieku, pieturot bumbu. Eiropā esam ar labākiem panākumiem, jo Spānijā ir labāki spēlētāji un labāka taktika."

Mājiniekiem ceļgala savainojuma dēļ nepalīdzēs Veins Rūnijs, tāpēc Anglijas izlases kapteiņa pienākumi uzticēti Džordanam Hendersonam. No sastāva, kas piektdien ar 3:0 mājās pieveica Skotiju, nebūs arī Daniela Staridža un Kaila Vokera, tāpēc starta sastāvā dosies Natanjels Klains, Džese Lingārds un Džeimijs Vārdijs, prognozē angļu mediji.

Tāpat parādījušās spekulācijas, ka pēc pārbaudes spēles pret Spānju par Anglijas izlases galveno treneri uz ilgāku laiku tiks padarīts Garets Soutgeits, kurš komandas stūri pārņēma uz nenoteiktu laiku pēc skandāla, kura dēļ atkāpās Sems Elerdaiss. Tiek minēts, ka Soutgeits saņems 1,5 miljonus sterliņu mārciņu gadā.

Pārbaudes spēles ar Eiropas komandu līdzdalību

LaiksSpēle
18:00Krievija – Rumānija
20:00Malta – Islande
20:45Ungārija – Zviedrija
21:00Ukraina – Serbija
21:30Čehija – Dānija
21:45Austrija – Slovākija
21:45Itālija – Vācija
21:45Ziemeļīrija – Horvātija
22:00Anglija – Spānija
22:00Francija – Kotdivuāra

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
https://www.theguardian.com/interna...

     [+] [-]

, 2016-11-15 19:04, pirms 8 gadiem
ko Latvija? izmeta kaudzi naudas par nedēļu treniņiem dienvidos par plānotu zaudējumu POR? tiešām nebija vērts sarunāt pārbaudes maču tuvākajiem rezervistiem?