Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Biličs noraizējies par ''Tottenham Hotspur''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Biličs noraizējies par ''Tottenham Hotspur''
Slavens Biličs
Foto: SCANPIX SWEDEN

Horvātijas futbola izlases galvenais treneris Slavens Biličs ir noraizējies par to, ka Anglijas Premjerlīgas kluba ''Tottenham Hotspur'' krīze varētu ietekmēt Horvātijas izlases izredzes kvalificēties 2010. gada Pasaules Kausa izcīņai.

Šobrīd par Horvātijas izlases vilcēju tiek uzskatīts pussargs Luka Modričs, kurš pārstāv tieši ''Tottenham Hotspur'' klubu, kurš ļoti neveiksmīgi uzsācis Anglijas Premjerlīgas jauno sezonu.

Horvātijas izlase pēdējā 2010. gada Pasaules Kausa kvalifikācijas spēlē savā laukumā zaudēja Anglijai ar 1:4 un vairs nevar atļauties zaudēt punktus. Izlases galvenais treneris Slavens Biličs pirms rītdien paredzētās spēles pret Ukrainu atzinis, ka ir noraizējies par ''Tottenham'' spēli, jo Londonas klubā spēlē divi Horvātijas izlases pamatsastāva spēlētāji: pussargs Luka Modričs un aizsargs Vedrans Čorluka: ''Jā, es esmu noraizējies par ''Tottenham'' rezultātiem, jo tur spēlē divi manas izlases spēlētāji Modričs un Čorluka. Luka apzinās, ka situācija ''Tottenham'' šobrīd nav laba un ka no viņa tiek gaidīts labāks sniegums, tāpat viņam jārāda piemērs arī pārējiem.''

Nākošajā 2010. gada Pasaules Kausa kvalifikācijas spēlē Horvātija rīt izbraukumā sacentīsies ar Ukrainu, bet 15. oktobrī savā laukumā uzņems Andoras izlasi.

Izmantotie resursi:
fifa.com

  +3 [+] [-]

, 2008-10-10 19:22, pirms 16 gadiem
gan jau tottenham aizies speele un uz sezonas otro pusi bus tabulas vidus dala

  +1 [+] [-]

, 2008-10-11 00:13, pirms 16 gadiem
Nu nu Slaven - ja kādam līderim (Modričs) neiet spēle, tad jāprasa citiem uzņemties iniciatīvu, piem., tam pašam Krančaram, Rakitičam, jo ne jau no viena spēlētāja viss ir atkarīgs.. ja būs iespējas gūt vārtus, gan jau Oličs ar Petriču bumbu vārtos dabūs, tikai jātiek līdz vārtu momentiem.