Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Federācijas ģenerālsekretārs: "Martino ir galvenais kandidāts Argentīnas trenera darbam"

Federācijas ģenerālsekretārs: "Martino ir galvenais kandidāts Argentīnas trenera darbam"
Herardo Martino
Foto: AP/Scanpix

Par Argentīnas futbola valstsvienības treneri varētu kļūt bijušais "Barcelona" komandas vadītājs Herardo Martino, medijiem apliecinājis Argentīnas Futbola asociācijas (AFA) ģenerālsekretārs Migels Silva.

51 gadu vecais argentīniešu futbola speciālists Herardo Martino pagājušajā sezonā vadīja spāņu superklubu "Barcelona", tomēr Katalonijas vienībai sezona nebija tā labākā. "Barcelona" palika otrajā vietā cīņā par Spānijas čempiona titulu, savukārt UEFA Čempionu līgā Barselonas futbolisti pirmo reizi kopš 2007.gada neiekļuva pusfinālā.

Martino atkāpās no amata, tomēr tika uzskatīts par vienu no galvenajiem favorītiem uz Alehandro Saveljas vietu Argentīnas izlases galvenā trenera amatā. Šodien to apliecināja arī AFA amatpersona – ģenerālsekretārs Migels Silva.

"Martino ir kandidāts numur viens. Ja mēs vienosimies par līguma finansiālo daļu, Martino būs mūsu jaunais treneris. Mums ir viens domstarpību punkts, par kuru mēs atradīsim vai arī neatradīsim kopsaucēju," sacīja Silva.

Argentīnas futbola izlases galvenā trenera vieta kļuva vakanta pēc šī gada Pasaules kausa finālturnīra. Līdzšinējā trenera Alehandro Saveljas vadītā Argentīna aizkļuva līdz pat finālam, kurā gan piekāpās Vācijai (0:1). Pēc turnīra sākās runas par Saveljas nomaiņu, tomēr viņa sekotājs oficiāli vēl nav izraudzīts.

Izmantotie resursi:
Goal.com

     [+] [-]

, 2014-08-11 16:14, pirms 10 gadiem
Es domāju,ka Starkovs ir īstais predentens vai arī Riherts