Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Slovākijas futbola izlase par neapmierinošiem rezultātiem atlaiž galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Slovākijas futbola izlase par neapmierinošiem rezultātiem atlaiž galveno treneri
Štefans Tarkovičs. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Štefans Tarkovičs atbrīvots no Slovākijas vīriešu futbola izlases galvenā trenera amata, otrdien ziņo Slovākijas Futbola asociācija (SFZ).

Tarkovičs atbrīvots, jo izlase viņa vadībā sasniegusi neapmierinošus rezultātus un demonstrējusi blāvu sniegumu. Slovāki uzvarējuši trīs no pēdējām astoņām spēlēm. Pirmdien Slovākijas futbolisti UEFA Nāciju līgas C līgas mačā ar 0:1 zaudēja Kazahstānai.

49 gadus vecais Tarkovičs Slovākijas izlasi vadīja kopš 2020.gada oktobra un bija pie stūres valstsvienībai pērnā gada Eiropas čempionātā, kurā slovāki neizkļuva no apakšgrupas. Šī gada Pasaules kausa finālturnīram Slovākija nekvalificējās.

Nākamajās divās UEFA Nāciju līgas spēlēs Slovākijas izlasi vadīs Tarkoviča asistenti, kādreizējie valstsvienības spēlētāji Samuels Slovāks un Mareks Mintāls.

Tarkovičs karjeras laikā vadījis arī Slovākijas jaunatnes vīriešu un sieviešu izlases, kā arī bijis pie stūres "Košice", Prešovas "Tatran" un "Žilina" komandām.

Izmantotie resursi:
LETA